Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări la cheie

Mutare la cheie cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. Organizarea mutării de la A la Z cu manager personal, transport și o echipă de hamali.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Înțelegem că mutarea necesită mult timp și efort, astfel provocând stres, motiv pentru care oferim clienților noștri un serviciu de mutare la cheie, care este conceput pentru a vă scuti de bătăi de cap și a vă asigura o mutare rapidă în casa nouă.

Serviciul nostru de mutare la cheie include tot ce aveți nevoie pentru a vă muta de la vechea casă la cea nouă, inclusiv ambalarea și despachetarea, încărcarea și descărcarea și transportul tuturor bunurilor dumneavoastră. Chiar și vom dezasambla și asambla orice mobilier, dacă va fi necesar. De asemenea, folosim materiale de ambalare precum cutii, bandă adezivă, folie cu bule și altele pentru a ne asigura că bunurile dumneavoastră sunt protejate în timpul mutării.

Echipa noastră de hamali cu experiență este bine pregătită pentru a avea grijă de toate bunurile dumneavoastră. Vom vor lucra eficient pentru a instala totul în noua casă cât mai repede posibil. De asemenea, vom eticheta cutiile pentru a vă fi mai ușor să găsiți ceea ce aveți nevoie atunci când despachetați.

Organizare de mutări cu hamali în Chișinău

Organizare de mutări cu hamali în Chișinău

Serviciul nostru de mutare la cheie include și evacuarea gunoiului după reparație, astfel încât să vă puteți concentra liber pe configurarea noului spațiu. Înțelegem că fiecare mutare este unică, motiv pentru care oferim planuri de mutare personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri. Indiferent dacă vă mutați într-un oraș nou sau într-o țară învecinată, serviciul nostru vă va satisface nevoile.

De asemenea, oferim opțiuni de stocare temporară dacă aveți lucruri pe care nu doriți să le luați imediat cu dvs. sau dacă vă mutați într-o încăpere nouă care nu este încă gata de trai. Depozitele noastre sunt climatizate și securizate, astfel încât să vă puteți odihni liniștit știind că bunurile dumneavoastră sunt în siguranță în perioada mutării.

Scopul nostru este să vă facem relocarea cât mai lipsită de stres și fără probleme. Lăsați-ne pe noi să muncim din greu pentru a vă putea concentra pe următorul capitol interesant al vieții voastre. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciul nostru și pentru a vă planifica mutarea.

Cât costă mutarea la cheie?

Mutarea la cheie în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.