Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări mobilă

Mutări mobilă în Chișinău și toată Moldova. Servicii mutare mobilier cu hamali. Dezasamblare, asamblare, montaj, transport mobilă, coborâre pe scări și ridicare până la apartament.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă muta mobilierul, sunteți la locul potrivit. Noi suntem o companie specializată în mutarea mobilierului, având o echipă de profesioniști calificați care vor efectua mutarea mobilierului în siguranță și în mod eficient.

Serviciul nostru de mutare mobilă este ideal pentru oricine care are nevoie de ajutor în mutarea mobilierului de la o locație la alta. Fie că sunteți un proprietar de casă, un chiriaș, o companie sau o organizație, noi suntem aici pentru a vă ajuta. Indiferent de dimensiunea și complexitatea mobilierului dumneavoastră, suntem pregătiți să vă ajutăm să mutați mobila în cel mai sigur și mai eficient mod posibil.

Pentru a vă asigura că toate lucrurile dumneavoastră sunt în siguranță, echipa noastră va face o evaluare inițială a mobilierului dumneavoastră și va crea un plan de acțiune pentru a vă muta mobila în mod corespunzător. De asemenea, vom avea grijă să protejăm mobilierul dumneavoastră împotriva deteriorării în timpul mutării, prin utilizarea de materiale de ambalare de calitate și prin manipularea cu grijă a mobilierului.

Servicii mutări mobilă Chișinău, cu hamali

Suntem specializați în mutarea mobilei într-o gamă largă de locații, inclusiv mutarea mobilierului între case, apartamente, birouri și spații comerciale. Indiferent de locația la care doriți să mutați mobilierul dumneavoastră, noi suntem aici pentru a vă ajuta. De asemenea, suntem disponibili să vă ajutăm la orice oră, astfel încât să puteți muta mobilierul la momentul potrivit pentru dumneavoastră.

Serviciul nostru de mutare mobilier este flexibil și personalizabil. Dacă aveți nevoie de ajutor doar pentru mutarea unor piese de mobilier specifice, suntem pregătiți să vă ajutăm. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru mutarea întregului mobilier dintr-un loc în altul, suntem, de asemenea, aici pentru a vă ajuta. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru mutarea mobilierului la etajul superior sau la subsolul clădirii, suntem pregătiți să vă ajutăm să mutați mobilierul în siguranță și eficient.

De asemenea, suntem preocupați de satisfacția clienților noștri. De aceea, vă oferim o garanție de satisfacție a serviciului. Montare, dezasamblare, ambalare, ne ocupăm noi de tot!

Cât costă mutarea mobilei?

Mutarea mobilei în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.