Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări obiecte grele

Mutări obiecte grele cu hamali în Chișinău și toată Moldova. Servicii de transport greutăți cu hamali. Transport de încărcătură de orice tip și volum, suntem pregătiți să oferim clienților noștri o gamă completă de servicii care le vor satisface nevoile.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Executarea rapidă a sarcinilor de transport greutăți în Chișinău și alte orașe ale Moldovei. Avem propria noastră flotă de camioane, care asigură livrarea de obiecte grele și mărfuri în orice punct al țării.

Oferim servicii de transport lucruri grele de orice complexitate, inclusiv transportul de mărfuri grele și supradimensionate. Dispunem de echipamente speciale pentru transportul unor astfel de încărcături, inclusiv macara (manipulator). De asemenea, oferim servicii de încarcare și descărcare, pentru a asigura protecția proprietății dumneavoastră.

De asemenea, oferim servicii de ambalare a lucrurilor pentru a garanta siguranța și securitatea greutăților transportate.

Mutări obiecte grele Chișinău, cu hamali

Echipa noastră este formată din specialiști cu înaltă calificare, care au o vastă experiență în domeniul transportului de obiecte grele. Vă garantăm că transportul dumneavoastră va fi livrat la timp. De asemenea, oferim prețuri competitive pentru serviciile noastre, pentru a le face accesibile tuturor.

Dacă sunteți în căutarea unei firme profesioniste și de încredere pentru a vă transporta marfa în Chișinău și alte orașe ale Moldovei, contactați-ne oricand!

Cât costă mutarea obiectelor grele?

Mutarea obiectelor grele în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.