Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări apartamente

Organizăm mutări apartamente, relocare case, locuințe în Chișinău. Ne preocupăm de ambalare, încărcare și transport de mobilier, electrocasnice, instrumente muzicale, haine și orice altceva. Oferim automobil pentru mutare, cu și fără hamali, materiale de ambalare.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Cunoaștem că atunci, când este vorba de mutatul într-un alt apartament sau casă, apare o mare agitație. Acest lucru poate fi unul plăcut, dacă apelați la «HamaL.MD». Noi vă vom ajuta să scăpați de această problemă!

Suntem una dinte cele mai cunoscute și de încredere companii de mutări, atât la nivel local, cât și național. Cu noi, fiecare mutare este mai ușoară. Atunci, când vă bazați pe o echipă de încredere, așa cum este echipa noastră, veți fi scutiți de grijă și de stresul pe care o mutare, în general, le implică.

Este bine să vă asigurați că bunurile dumneavoastră vor fi transportate în condiții suficient de bune pentru a ajunge la destinație în aceeași stare. Acest lucru presupune de la condusul cu grijă și responsabilitatea șoferilor, până la prezența materialelor necesare protecției mobilierului. La «HamaL.MD» veți găși întotdeauna mașini pregătite, prețuri competitive și șoferi instruiți pentru astfel de operațiuni.

Mutare apartament

Mutări de apartamente, relocări de case și transport de mobilă

Echipele noastre vă stau la dispoziție, dacă aveți nevoie de demontarea, montarea, împachetarea sau etichetarea mobilierului. Dispunem de toate soluțiile necesare pentru a oferi o gamă completă de servicii auxiliare transportului efectiv. Compania noastră oferă servicii profesionale, cu echipe de băieți serioși, pentru cărat mobilă sau operațiuni de încărcare și descărcare.

Să îți muți mobilă din casă singur este greu. Este imposibil – să fim realiști! Nu îți poți cară patul pe scări, nici măcar fotoliul. Mai ales dacă ai probleme de sănătate și nu ai voie să faci efort. La bloc oamenii nu sunt atât de săritori încât să iasă să te ajute dacă te aud cum lovești pereții cu mobilă. Să îți împachetezi mobilă și toate obiectele din casă o să îți ia zile întregi. Cine să îți împacheteze lucrurile în locul tău și să le livreze la locația dorită? Puțini oameni au dorința să te ajută în situații de genul, adică nimeni nu vrea să își asume această responsabilitate.

Astăzi pe străzile capitalei este greu să ne imaginăm traficul fără «HamaL.MD». Zilnic autocamioanele noastre sunt la dispoziția și solicitarea clienților. Ne străduim să îmbunătățim parcul nostru de vehicule, ca transportul rutier de mărfuri de care aveti nevoie să corespundă cerințelor și așteptărilor dumneavoastră. Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii pe care le prestăm cu devotament și responsabilitate înaltă. Cu «HamaL.MD» puteți fi siguri că ați încredințat bunurile în cele mai sigure mâini.

Servicii mutare in Chisinau

Hamali și transport pentru o mutare sigură

Mutarea apartamentelor – hamalii si mașina vor fi plătiți la oră. Această opțiune este optimă pentru transportul unor cantități mici de mobilier.

Lista serviciilor complete furnizate:

  • Furnizarea de cutii, scotch, peliculă și pungi pentru ambalare;
  • Ambalarea și etichetarea, în mod optimizat al lucrurilor, de către specialiști;
  • Demontare de mobilier;
  • Asamblarea și instalarea mobilei, plasarea lucrurilor în camere;
  • Curațirea apartamentului (dacă este necesar) și evacuarea gunoiului;
  • Folosirea unui echipament special pentru încărcare;
  • Transporta obiectelor voluminoase, grele (case de bani, instrumente muzicale, mobilier metalic, etc.).

Ce este inclus în costul mutării?

  • Durata de utilizare al automobilului și al serviciului hamali;
  • Necesitatea de a utiliza echipamente specializeate în timpul coborârii, ridicării mobilei – aparatelor de uz casnic, materialelor de construcție;
  • Numărul de obiecte mari și grele.

Îndeplinim sarcinile oriunde, oricând, indiferent de complexitatea lucrărilor. Parcul avansat de autocamioane, precum și activitatea coordonată a unei echipe de profesioniști, vor garanta efectuarea lucrărilor în cel mai scurt timp și la cel mai înalt nivel. Relocarea în întregime sau parțială a oficiilor, apartamentelor, sediilor.

Cînd faci o alegere îți schimbi viitorul…

Cât costă mutarea apartamentului?

Mutarea apartamentului în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.