Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări locuințe

Vă vom organiza o mutare de locuință, având grijă de toate aspectele: ambalare, încărcare, transport. Relocare locuință cu hamali în Chișinău și toată Moldova cu transportarea lucrurilor, mobilierului și electrocasnicelor, indiferent la ce etaj.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Firma noastră oferă servicii de organizare a mutării de locuință de orice complexitate. Vă vom scuti de nevoia de a transporta obiecte grele, de a dezasambla și asambla structuri complexe de mobilier, de a împacheta și eticheta. Ne ocupăm de toate pregătirile pentru mutarea într-o locuință nouă, pentru că aceasta este treaba noastră și o facem perfect.

Vă sugerăm să comandați:

 • O mutare clasică de apartament – hamali și o mașină vor fi plătite în dependență de ore lucrate și drum parcurs. Această opțiune este cea mai potrivită pentru transportul unei cantități obișnuite de lucruri și mobilier.
 • Mutarea rezidențială la cheie este un serviciu cuprinzător plătit la un preț fix. În funcție de numărul de camere din apartamentul dumneavoastră, evaluatorul nostru vă va oferi o sumă, care va include deja atât plata mutării, cât și închirierea mașinii pentru mutare.

Lista completă a serviciilor suplimentare:

 • Furnizare de cutii și alte ambalaje pentru ambalarea lucrurilor;
 • Ambalarea și etichetarea lucrurilor de către specialiștii companiei;
 • Demontarea mobilierului;
 • Utilizarea echipamentelor speciale pentru ridicarea greutăților;
 • Lucrări de tachelaj – transport obiecte mari și grele (seifuri, instrumente muzicale, mobilier metalic);
 • Asamblare și montare de mobilier, aranjarea lucrurilor în camere;
 • Curățarea locuinței noi, evacuarea deșeurilor după reparație.

Ce este inclus în costul mutării?

 • Durata închirierii mașinii și munca hamalilor (cu opțiune de plată în funcție de timp).
 • Necesitatea folosirii echipamentelor specializate la coborârea și ridicarea mobilierului și a aparatelor de uz casnic.
 • Serviciile suplimentare sunt calculate separat. Cu toate acestea, cu noi puteți economisi mult. Puteți efectua cu ușurință o mutare de locuință la un preț foarte ieftin.

Mutare locuință cu hamali în Chișinău

Mutare locuință cu hamali în Chișinău

Mutarea are mai multe momente pregătitoare: apartamentele (de unde și unde vă mutați) trebuie pregătite în avans pentru a scoate și a aduce lucruri, pre-ambalarea lucrurilor, marcarea cutiilor cu obiecte fragile și valoroase, demontarea mobilierului de dimensiuni mari.

Complexul de servicii suplimentare ale companiei noastre va rezolva toate aceste probleme pentru dvs. Furnizarea ambalajelor, ambalarea lucrurilor, curățarea apartamentului după mutare – puteți comanda de la noi fără să vă cheltuiți energia.

Experții noștri vă vor transporta cu atenție toate bunurile, precum și le vor livra în noua dvs. locuință și vor aranja mobilierul după dorința dvs., fără a deteriora pardoseala și pereții, ușile și tavanul.

Cum puteți comanda o mutare în compania noastră?

Atunci când plasați o comandă, puteți conta pe termenii minimi de procesare a comenzii, atitudine individuală față de fiecare client, prețuri rezonabile și reduceri plăcute. Iar pentru a comanda serviciile noastre, trebuie doar să ne contactați prin orice mijloc de comunicare. Managerul nostru vă va consulta în detaliu despre serviciile noastre.

Cât costă mutarea locuinței?

Mutarea locuinței în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.