Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări utilaje

Mutări utilaje este serviciul nostru specializat care vă ajută să mutați echipamentele grele cu ușurință. Acest serviciu este conceput pentru a vă oferi o soluție eficientă și sigură pentru transportul utilajelor de orice dimensiune.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Mutări utilaje Chișinău

Mutări utilaje Chișinău – fie că aveți nevoie să mutați un utilaj industrial sau un echipament agricol, suntem aici pentru a vă ajuta. Când vine vorba de mutări, înțelegem că fiecare proiect are nevoile sale unice. De aceea, oferim o gamă largă de servicii pentru a ne asigura că putem îndeplini cerințele specifice ale fiecărui client.

Indiferent dacă aveți nevoie să mutați un utilaj de construcții de la un șantier la altul sau să transportați echipamente agricole între ferme, echipa noastră are experiența și cunoștințele necesare pentru a face acest lucru în mod eficient și în siguranță.

Mutări utilaje cu hamali

Mutări utilaje cu hamali vă ușurează viața. La baza activității noastre stă angajamentul de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Avem o echipă de profesioniști cu experiență, echipamente de ultimă generație, manipulator și o rețea extinsă de parteneri care ne permit să oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Fie că aveți nevoie de un serviciu de mutare a utilajelor pe termen scurt sau căutați un partener pe termen lung pentru toate nevoile dvs. de mutare a utilajelor, suntem aici pentru a vă ajuta.

Mutări utilaje Chișinău

Vă invităm să ne contactați astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta cu serviciul nostru de mutări. Sunați-ne sau scrieți-ne pe rețelele de socializare pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice. Echipa noastră este întotdeauna gata să vă ajute.

Cât costă mutări utilaje?

Mutări utilaje în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.