Lucrăm în toată Moldova
Lu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutări vile

Transport de lucruri personale la vilă, casă de vară sau la țară, precum și livrarea la domiciliu a recoltelor. Transport de electrocasnice și mobilier în zona suburbană. Suntem gata să efectuăm mutarea la casa de vară în raza Chișinăului într-o singură zi.

Serviciul de mutări vile cu confort maxim

Mutarea la vilă poate fi o dificultate neașteptată. Cum să transportați rapid răsaduri, produse, alte lucruri necesare și instrumente de grădină? Există o soluție – noi vom transporta totul: mobilier de casă, electrocasnice, unelte de grădină, materiale de construcție necesare, precum și veselă, haine, atunci când vă este convenabil.

Locuitorii orașului, care au decis să petreacă ceva timp la țară, doresc să își realizeze planurile cât mai repede și ieftin. Apelându-ne, în douăzeci de minute, un taxi de marfă va apărea lângă casa dvs.. Specialiștii noștri vor ambala cu atenție toate lucrurile pe care trebuie să le transportați la casa de vară. Cu noi este foarte simplu să organizați o mutare ieftină la vilă!

Mutându-vă la țară, uneori trebuie să renunțați la multe lucruri. Pentru a compensa nevoile, mulți iau aparate de uz casnic și chiar mobilă. Dacă este necesar de a organiza mutarea la o casă de vară în Chișinău sau în împrejurimile sale, compania «HamaL.MD» este gata să ofere asistență calificată. Automobilele noastre vor transporta rapid și în siguranță toate lucrurile necesare.

Integritatea și siguranța lucrurilor atunci când vă mutați la casa de vară

După ce ați decis să comandați la noi o mașină pentru transportul lucrurilor la vilă, nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța lor. Există o gamă largă de materiale de ambalare – cutii de carton, peliculă cu bule de aer și așa mai departe. Indiferent de starea drumului, transportul lucrurilor prin țară nu va provoca disconfort și griji!

Transportul lucrurilor la vilă efectuat de «HamaL.MD»:

 • puieți, răsaduri, recolta crescută;
 • unelte de grădină;
 • îngrășăminte și produse pentru îngrijirea plantelor;
 • vase, apă, mâncare;
 • animale, pasari, pești, amfibieni;
 • ustensile de uz casnic și lucruri vechi;
 • cărți, reviste;
 • dispozitive de iluminat, jaluzele;
 • materiale de construcții;
 • biciclete, scutere;
 • leagăn de grădină;
 • gratar și alte lucruri.

Dacă este necesar, vom organiza o mutare „la cheie”, iar sistemul flexibil de prețuri vă permite să comandați transportul lucrurilor luând în calcul doar serviciile utilizate.

Mutare la casa de vară

Compania noastră oferă clienților oportunitatea cooperării în afaceri cu cele mai favorabile condiții. Dacă aveți nevoie să comandați în mod regulat un taxi de marfă pentru transporturi, de fiecare dată veți primi reduceri mari! În plus, puteți profita de oferte speciale și prețuri cele mai atractive.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!