Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Relocări Chișinău

Relocări Chișinău și în toată Moldova, cu hamali. Suntem dedicați să oferim servicii de relocare de calitate superioară, cu o atenție deosebită la detaliu și o abordare personalizată pentru fiecare client.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Relocări Chișinău este un serviciu specializat în mutări și relocări în orașul Chișinău și în întreaga Republică Moldova. De la relocări la cheie la servicii personalizate pentru nevoile specifice ale clienților, oferim o gamă largă de servicii de relocare la prețuri competitive.

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în domeniul mutărilor și relocărilor, cu o înțelegere profundă a procesului și cu abilități de organizare și planificare excelente. Fie că este vorba de relocări de la apartamentele obișnuite la vile de lux sau de relocarea întregii companii, suntem echipați să gestionăm toate nevoile de relocare.

În gama de servicii de relocare complete se includ servicii precum împachetarea și transportul lucrurilor, închirierea de vehicule și stocare temporară a obiectelor, precum și alte servicii personalizate. Oferim, de asemenea, servicii de instalare a echipamentelor, mobilierului și altor obiecte de uz casnic, ceea ce face ca procesul de relocare să fie mult mai ușor și mai eficient.

Relocări în Chișinău și în toată Moldova

Relocări Chișinău

Clienții noștri pot fi siguri că bunurile lor vor fi manipulate cu grijă și vor ajunge la destinație în siguranță. Ne asigurăm că fiecare obiect este protejat în mod corespunzător, astfel încât să nu sufere daune în timpul transportului și asigurăm o livrare la timp.

Suntem mândri să fim furnizorul preferat de servicii de relocare în Chișinău și în întreaga Republică Moldova, iar satisfacția clienților noștri este întotdeauna cea mai importantă prioritate.

Dacă aveți nevoie de servicii de relocare în Chișinău sau în Republica Moldova, compania noastră este alegerea perfectă. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de relocare și cum vă putem ajuta să faceți tranziția către noua dumneavoastră locație fără stres.

Cât costă o relocare?

Relocare în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.