Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Servicii hamali în Chișinău

Servicii hamali în Chișinău și toată Moldova. Servicii de hamali la nivel înalt pentru cei care caută ajutor pentru o mutare, reamenajarea mobilierului sau alte nevoi de transport.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Echipa noastră de hamali este formată din profesioniști cu înaltă calificare și experiență, care garantează siguranța și eficiența în timpul mutarii bunurilor dumneavoastră.

Serviciile de hamali Chișinău sunt cea mai bună soluție pentru cei care doresc să mute obiecte grele sau voluminoase, inclusiv mobilier, electrocasnice, piane și nu numai. Echipa noastră de hamali este pregătită să vă ajute cu orice nevoie de transport, asigurând siguranță și eficiență.

Înțelegem că transportul lucrurilor poate fi o sarcină dificilă, mai ales când vine vorba de articole mari și grele. Hamalii noștri au toate abilitățile și experiența necesară pentru a efectua transportul de marfă rapid și în siguranță, folosind echipamente și metode speciale de transport.

Comandă servicii hamali Chișinău

Oferim hamali pe oră, ceea ce permite clienților noștri să controleze costurile și să plătească doar pentru timpul necesar pentru a finaliza sarcina. Echipa noastră de hamali vă poate oferi, de asemenea, sfaturi cu privire la ambalarea și depozitarea bunurilor dumneavoastră în vehicul, astfel încât încărcătura să fie ambalată și transportată în cel mai bun mod posibil.

Ne asigurăm că hamalii noștri vor lucra eficient și profesional pentru a vă păstra bunurile în siguranță și protejate în fiecare etapă a mutării. Compania noastră oferă, de asemenea, opțiunea de închiriere de camioane și echipamente speciale, dacă este necesar pentru finalizarea sarcinii.

Echipa noastră de servicii hamali este pregătită să vă ajute cu orice nevoie de transport și ne asigurăm că lucrurile dumneavoastră sunt transportate în cel mai bun mod posibil. Când ne contactați pentru un serviciu de hamali, puteți fi sigur că veți primi sprijin profesionist din partea echipei noastre.

Cât costă servicii hamali?

Servicii hamali în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)