Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport bancomate

Transport bancomate în Chișinău și toată Moldova cu hamali. Angajații noștri vor transporta rapid și atent un bancomat sau orice alte obiecte grele la cererea dumneavoastră.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Transportul bancomatelor este un proces destul de complicat și responsabil. Pentru a rezolva cu succes această problemă este nevoie de disponibilitatea unor echipamente speciale și a lucrătorilor instruiți.

Trebuie avut în vedere faptul că componentele electronice a bancomatelor sunt extrem de sensibile la șocuri și vibrații, iar transportul neprofesional poate duce la deteriorarea gravă a dispozitivului.

În cazul în care aveți nevoie să transportați un bancomat, vă recomandăm să contactați un transportator profesionist care are vehicule specializate, iar angajații companiei au abilitățile și experiență necesară.

Transportul unui bancomat: ce dificultăți pot apărea?

Dimensiunile destul de modeste pot crea o impresie înșelătoare în ceea ce privește greutatea sa, în timp ce carcasa metalică și componentele dispozitivului cântăresc o cantitate incredibil de mare. Aceasta este, probabil, prima problemă cu care va trebui să ne confruntăm. Pentru a încărca în transport un bancomat care cântărește aproximativ o tonă, va trebui să utilizați echipamente speciale. O altă problemă este abundența de componente complexe în interiorul cutiei metalice.

Chiar dacă unul dintre elemente este ușor deteriorat, dispozitivul va începe să funcționeze defectuos sau chiar să refuze să funcționeze. Aceasta indică necesitatea asigurării celor mai favorabile condiții pentru transportul unui bancomat cu hamali.

Transportul unui bancomat cu hamali

Dacă nu activați în domeniul mutărilor, ar trebui să vă gândiți serios înainte de a vă decide să transportați singur bancomatul. Această sarcină este incomparabil mai dificilă decât transportul mobilierului sau al aparatelor de uz casnic.

Contactând o organizație de mutare, veți rezolva mai multe probleme simultan:

  • Economisiți timp și efort;
  • Scăpați de nevoia de a face față problemelor organizaționale asociate cu transportul complex;
  • Obțineți o garanție că unitatea va fi livrată în siguranță într-o nouă locație; în caz contrar, nu tu, ci compania va fi răspunzătoare.

Cât costă transport bancomate?

Transport bancomate în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.