Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport frigider

Transport frigider Chișinău, cu hamali. Livrarea frigiderului de la magazin acasă, ridicare la etaj. Servicii transport frigider cu maximă grijă si atenție.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Experții noștri au cunoștințe și experiență necesară în transportul de articole voluminoase, inclusiv frigidere de toate tipurile și dimensiunile. Folosim echipamente și instrumente speciale pentru siguranța completă a frigiderului dumneavoastră în timpul transportării.

Oferim o gamă largă de servicii pentru transportul frigiderelor, inclusiv ambalarea și despachetarea, transportul și instalarea într-o locație nouă. Oferim garanții pentru toate serviciile noastre și asigurăm împotriva oricăror daune care pot apărea în timpul transportului.

Înțelegem că un frigider nu este doar un echipament scump, ci și un obiect de interior valoros care necesită o atenție specială în timpul unei mutări.

Transport frigider Chișinău, cu hamali

Ne străduim să oferim clienților noștri cel mai bun serviciu de transport frigider. De aceea, lucrăm flexibil și ne adaptăm nevoilor dumneavoastră. Putem oferi servicii de transport frigider în orice moment, inclusiv seara și în weekend, pentru comoditatea dvs.

Tarifele noastre de transport pentru frigidere sunt competitive și transparente, fără detalii ascunse. Vă garantăm că veți primi servicii de înaltă calitate la un preț accesibil.

Dacă sunteți în căutarea unei companii profesioniste de transport frigidere, suntem gata să vă oferim cele mai bune servicii. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.

Cât costă de transportat un frigider?

Transport frigider în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.