Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport materiale de construcții

Transport materiale de construcții Chișinău cu hamali. Livrare rapidă a materialelor de construcție și ridicare la etaj. Fie că este vorba de o renovare în apartament sau de o construcție majoră, avem soluția potrivită.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Transport materiale construcții Chișinău

Transport materiale construcții Chișinău poate fi o provocare, mai ales atunci când lucrați la un proiect mare. Cu serviciul nostru, nu trebuie să vă faceți griji despre cum să transportați materialele din magazin sau din depozit la șantier. Ne ocupăm de tot, de la încărcarea materialelor în vehiculele noastre până la descărcarea lor la destinație și ridicare manuală la etaj sau cu lift mobil.

Oferim servicii de transport și servicii manipulator pentru o varietate de materiale, inclusiv teracotă, ciment, nisip în saci, lemn și multe altele. Indiferent de dimensiunea sau greutatea materialelor, ne asigurăm că sunt transportate în siguranță și eficient.

Transport materiale construcții Chișinău

Livrare materiale de construcții cu hamali

Livrare materiale de construcții cu hamali vă ușurează viața. În loc să vă preocupați de logistica transportului materialelor, puteți să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat: realizarea proiectului.

Oferim, de asemenea, servicii de evacuare deșeuri din construcții cu containere skip. După finalizarea proiectului, ne ocupăm de colectarea și transportul gunoiului de construcții, asigurându-ne că șantierul rămâne curat și sigur.

Livrare materiale de construcții cu hamali

Dacă aveți nevoie de un serviciu de transport de încredere, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de construcție. Puteți să ne sunați sau să ne scrieți pe rețelele de socializare pentru a discuta despre nevoile specifice. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună, pentru a finaliza cu success proiectul dvs. de construcție.

Cât costă transport materiale de construcții?

Transport materiale de construcții în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.