Transportarea mobilei

Transportarea mobilei

În cazul în care aveți nevoie de transport mobilier, cu un preț ieftin în Chișinău și Moldova, vă rugăm să ne contactați. Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a efectua astfel de lucrări: scule pentru montare și demontare, transportul propriu, o echipă de încredere, materiale de ambalare. Experiența le permite experților noștri de a transporta obiecte chiar mari și fragile, fără risc de deteriorare a acestora. Deasemenea,vă punem la dispozitie servicii suplimentare, dacă doriți nu numai transportarea mobilei și a lucrurilor personale, dar și evacuarea gunoiului. Acest lucru permite clientului  să economisească timp și efort.

Transportara oricărui mobilier presupune pregătirea prealabilă și o planificare atentă a tuturor etapelor. Acest lucru este necesar chiar și atunci când vine vorba de  transportarea mai multor obiecte, mai cu seamă cănd merge vorba despre un birou sau un apartament în întregime. Pentru organizarea transportului de mobilă și costul acestui serviciu depinde de următorii factori:

  • Dificultatea în asamblare și demontare a mobilierului.
  • Volumul și greutatea totală a mobilierului.
  • Alegerea materialelor de ambalare.
  • Prezența sau absența elementelor casante: sticla, oglinzi.
  • Durata medie a traseului.

Puteți determina costul aproximativ al transportului de mobilier pe site-ul nostru, în chat. La fel, pentru a stabili mai precis suma de care aveți nevoie, puteți apela un evaluator. Serviciile sale sunt oferite clienților noștri gratuit.

TRANSPORT DE MOBILIER: dezasamblarea și asamblarea

În cazul în care vă decideți să comandați transportul mobilier, vă sfătuim să vă asigurați cu serviciile suplimentare pe care le deținem. Specialiștii noștri pot efectua montarea, demontarea, încărcarea, descărcarea, ambalarea, plasarea de obiecte. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care aveți nevoie de mobilier de birou, pe care doriți săl configurați rapid la locul de muncă.

Amintiți-vă că de calitatea construcției direct depinde durata de rezistență a mobilei. Fixarea incorectă, utilizarea unor instrumente inadecvate și alte erori pot face chiar și obiecte cele mai scumpe să obțină o rezistență de scurtă durată și să devină incomod de a fi utilizate.

Adesea transportul de mobila moale le pare clienților o muncă ușor de realizat desinestătător, deoarece nu necesită asamblarea și demontarea complexă. Cu toate acestea, trebuie de remarcat faptul că, în astfel de cazuri, alegerea potrivită a materialelor de ambalare este importantă.

Clienții noștri nu trebuie să își facă griji cu privire la corectitudinea ambalajului, asamblarea și dezasamblarea mobilei, pentru că angajații noștri sunt profesioniști în domeniul dat.

Servicii de transportare a mobilei

Transportul privat aduce, mai degrabă, probleme decât contribuie la rezolvarea acestora. În cazul în care sunteți interesat de înaltă calitate și eficiență a muncii, vă rugăm să ne contactați. Puteți aprecia avantajele companiei noastre:

  • Suntem gata de a transporta mobilă într-un timp convenabil pentru dvs., pentru că lucrăm în jurul valorii de oră, inclusiv week-end.
  • Compania noastră dispune doar de specialiști cu experiență și cu atenție referitor la proprietatea clientului.
  • La dispoziția dumneavoastră – nu numai încărcare și transportare, dar și dezmembrarea si ambalarea elementelor.
  • Noi oferim servicii de hamali, prețuri mici pentru transportarea mobilierului.

Nu are importanță dacă doriți să organizați o mișcare ieftina, dar de înaltă calitate sau sunteți interesat doar în transportul de mărfuri în oraș, vă rugăm să ne contactați la telefonul 079-000-222, veți primi toate informațiile necesare!

24h