Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transportarea mobilei

Prestăm servicii de transport de mobilă, ieftin, în Chișinău și Moldova. Avem totul necesar pentru dezasamblarea, asamblarea și transportarea mobilei. Hamalii noștri vor muta orice mobilier, cu orice dimensiuni. Avem materiale de ambalare necesare pentru protecția mobilierului.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Vă mutați într-un apartament nou și nu are cine să vă ajute să transportați mobila? Transportarea mobilei de către compania «HamaL.MD» este soluția potrivită. Ambalăm, transportăm și despachetăm! Indiferent de localitatea în care vă mutați, noi vă suntem alături cu echipe specializate în mutat și cu mașini dotate corespunzător.

Înainte de a intra pe terenul de lucru, operatorii noștri au parte de o specializare riguroasă. Acest lucru îi face foarte eficienți. Toată mobilă pe care o mutăm, mai întâi o inventariem, o ambalăm în cutii seciale pe care apoi le etichetăm. În timpul transportului mobila este asigurată. În autovehicul, mobilierul stă bine agățat, în așa mod, ca să nu se răstoarne sau să se miște.

În momentul în care mobila a ajuns la destinație, este ridicată de către hamali, la orice etaj. Aceasta ulterior este despachetată. Atunci când vine vorba de strânsul și transportul obiectelor, a mobilei sau chiar a materialelor de construcție, «HamaL.MD» vă economisește timp și răbdare. Noi știm că mutatul poate fi obositor și stresant, de aceea suntem alături când aveți nevoie de noi, indiferent de locul în care vă aflați.

În cazul în care aveți nevoie de transport mobilier, cu un preț ieftin în Chișinău și Moldova, contactați-ne! Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a efectua astfel de lucrări: scule pentru montare și demontare, transportul propriu, o echipă de încredere, materiale de ambalare. Experiența le permite experților noștri de a transporta chiar și obiecte mari, fragile, fără risc de deteriorare al acestora. Deasemenea, vă punem la dispoziție servicii suplimentare, dacă doriți. Nu numai transportarea mobilei și a lucrurilor personale, dar și evacuarea gunoiului. Acest lucru permite clienților noștri să economisească timp și efort.

Transport de mobilă

Cum se calculează prețul pentru transportarea mobilei?

Transportara oricărui mobilier presupune pregătirea prealabilă și o planificare atentă a tuturor etapelor. Acest lucru este necesar chiar și atunci când este vorba despre transportarea mai multor obiecte. Mai cu seamă, când este vorba despre un oficiu sau un apartament (casă) în întregime. Organizarea transportului de mobilă și costul acestui serviciu depind de următorii factori:

  • Dificultatea în asamblare și demontare a mobilierului;
  • Volumul și greutatea totală a mobilierului;
  • Alegerea materialelor de ambalare;
  • Prezența sau absența elementelor casante: sticla, oglinzi;
  • Durata medie a traseului.

Puteți determina costul aproximativ al transportului de mobilier pe site-ul nostru, în chat. La fel, pentru a stabili mai precis suma de care aveți nevoie, contactați operatorii noștri. Consultările sunt oferite gratuit pentru clienții noștri.

Transport de mobilier: dezasamblarea și asamblarea

În cazul în care vă decideți să comandați transportul mobilier, vă sfătuim să vă asigurați cu serviciile suplimentare pe care le deținem. Specialiștii noștri pot efectua montarea, demontarea, încărcarea, descărcarea, ambalarea, plasarea de obiecte. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care aveți nevoie de mobilier pentru oficiu, pe care doriți să-l configurați rapid la locul de muncă.

Amintiți-vă că de calitatea construcției direct depinde durata de rezistență a mobilei. Fixarea incorectă, utilizarea unor instrumente inadecvate și alte erori pot face chiar și obiecte cele mai scumpe să obțină o rezistență de scurtă durată și să devină incomod de a fi utilizate.

Adesea transportul de mobila moale le pare clienților o muncă ușor de realizat desinestătător, deoarece nu necesită asamblarea și demontarea complexă. Cu toate acestea, trebuie de remarcat faptul că, în astfel de cazuri, alegerea potrivită a materialelor de ambalare este importantă. Clienții noștri nu trebuie să își facă griji cu privire la corectitudinea ambalajului, asamblarea și dezasamblarea mobilei, pentru că angajații noștri sunt profesioniști în domeniul dat.

Transportarea mobilei

Servicii de transportare a mobilei

Transportul privat aduce, mai degrabă, probleme decât contribuie la rezolvarea acestora. În cazul în care sunteți interesat de înaltă calitate și eficiență a muncii, apelați-ne. Puteți aprecia avantajele companiei noastre:

  • Suntem gata de a transporta mobila într-un timp convenabil pentru dvs., inclusiv și în zile de odihnă;
  • Compania noastră dispune doar de specialiști cu experiență și cu atenție referitor la proprietatea clientului;
  • La dispoziția dumneavoastră – nu numai încărcare și transportare, dar și dezmembrarea si ambalarea elementelor de mobilier;
  • Noi oferim servicii de hamali, prețuri mici pentru transportarea mobilierului.

Nu are importanță dacă doriți să organizați o mutare ieftină, dar de înaltă calitate sau sunteți interesat doar în transportul de mărfuri în oraș, vă rugăm să ne contactați la telefonul 079-000-222, veți primi toate informațiile necesare!

Cât costă transport mobilă?

Transport mobilă în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.