Lucrăm în toată Moldova
Lu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transportul bunurilor

Transportul bunurilor, cu și fără hamali, în Chișinău și în toată Moldova. Oferim servicii de transport de lucruri personale, cărți, electronice, electrocasnice, instrumente muzicale, mobilier, materiale de construcție, mărfuri și altele. Folosim ambalaje de înaltă calitate.

Transportul bunurilor de la compania «HamaL.MD» — este o soluție fiabilă și ieftină pentru transportul lucrurilor personale și nu doar!

Transportul lucrurilor și al obiectelor de uz casnic într-un alt raion sau oraș nu este atât de dificil pe cât pare. Mai ales dacă vă adresați la adevărați profesioniști. Taxiul de marfă «HamaL.MD» nu doar garantează calitatea și transportul la timp, dar oferă și materiale de ambalare pentru mutare. Suntem deschiși clienților noștri și vom fi fericiți dacă veți recomanda serviciile noastre prietenilor dvs.!

Vom ajunge în 20 de minute

Una dintre dificultățile în timpul mutării este de a calcula cu exactitate momentul de sosire a mașinii. Se întâmplă să comandați un taxi de marfă, mașina este deja la parter și doar ați început să vă împachetați lucrurile. Sau, dimpotrivă, au venit mai repede și apare timp suplimentar, pe care va fi necesar să-l petreceți într-un apartament gol plin de cutii: nu puteți bea ceai și nici măcar să priviți televizorul. Compania «HamaL.MD» va elimina aceste inconveniente. Sunați la orice oră, fie că e zi sau noapte, iar după 20 de minute mașina cu hamali vor ajunge la locul indicat!

Transportul bunurilor

Transportul bunurilor și livrarea rapidă a lucrurilor

Una dintre cele mai dificile etape de mutare este ambalarea. A doua – este amenajarea lucrurilor și a mobilierului într-un apartament nou. Ambele puncte vor înceta să vă deranjeze imediat ce comandați transportul la cheie a bunurilor. Dacă doriți, puteți comanda suplimentar și evacuarea gunoiului. Va rămâne doar să intrați în noul apartament și stând pe canapeaua preferată, să vă simți în noua casă ca un stăpân adevărat!

Gata de ambalare

Hamalii noștri au întotdeauna în stoc materiale de ambalare. Este vorba de cutii, containere, peliculă de protecție, peliculă cu bule de aer și, bineînțeles, bandă adezivă – cum fără ea! Cu toate acestea, lucrurile dvs. vor fi protejate în mod sigur de influențele mecanice externe, ceea ce le va asigura integritatea în timpul transportării.

Transport de mobilă

Transportul oricăror lucruri

Compania de transport «HamaL.MD» oferă o gamă completă de servicii legate de transportul de mobilă și electrocasnice în Chișinău și în întreaga R. Moldova. Ne puteți contacta pentru a transporta orice mărfă de la magazin la casa dvs.; a vă muta de la apartamentul vechi la unul nou sau la o casă privată; pentru a duce aparate electrocasnice de dimensiuni mari la reparație; pentru organizarea transportului oricăror instrumente muzicale, inclusiv al unui pian. Avem tot ceea ce ne trebuie pentru a finaliza comanda la timp, eficient și ieftin: vehicule cu diverse capacități de transport, hamali calificați, montatori de mobilier și echipamente profesionale moderne.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!