Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Debarasare mobilă veche în Chișinău

Debarasare mobilă veche în Chișinău. Suntem întotdeauna gata să ajutăm să scoateți mobilier uzat dintr-un apartament, casă, oficiu, vilă sau dintr-o întreprindere situată în suburbii. Ofermim transport necesar și o chipă de hamali.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Pentru Chișinău este relevantă problema debarasării și evacuării mobilierului vechi la gunoiște.

Vă vom scuti de toate dificultățile și vom duce cu promptitudine mobilierul vechi. Dacă aveți nevoie de ajutor fizic, hamalii noștri vor scoate cu grijă dulapuri mari din apartament fară a deranja vecinii.

Debarasare mobilă veche Chișinău

Debarasare mobilă veche Chișinău

Scoaterea deșeurilor voluminoase în locuri neautorizate se pedepsește cu amenzi și duce la poluarea mediului. Încredințați-ne transportarea și puteți fi sigur că va merge la o gunoiște specializată. Avem toate autorizațiile necesare pentru utilizarea gropilor de gunoi și licențe pentru îndepărtarea diferitelor tipuri de deșeuri de construcții și menajere solide.

Puteți comanda debarasarea mobilierului  și o autoutilitară fără a apela la serviciile hamalilor noștri, sau puteți comanda demontarea mobilierului și încărcarea acesteia în mașină de către specialiștii noștri, care vor face față sarcinii la fel de rapid și profesional. Un personal de hamali experimentați vă va scuti de nevoia de a vă chema toți prietenii și cunoștințele pentru ajutor. Muncitorii în scurt timp vor scoate mobilierul, electrocasnicele și instalațiile sanitare inutile din clădire și apoi vor încărca foarte atent și rapid la bordul camionetei noastre.

Atunci cand firma noastra este implicată în ducerea mobilierului, la dvs. vine o mașină cu hamali care la nevoie, vor demonta mobila înainte de a o transporta. Toate lucrurile vechi și inutile vor fi scoase cu grijă din apartament sau casă.

Cât costă debarasare de mobilă veche?

Debarasare de mobilă veche costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.