Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport electronice și electrocasnice

Oferim servicii de transport electronice și electrocasnice, cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. Efectuăm livrarea din magazin către casă, precum și ridicare la orice etaj. Toate aparatele de uz casnic sunt ambalate cu grijă și transportate cu ajutorul centurilor speciale.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Transport electronice și electrocasnice cu grijă – este important!

Este mai bine să încredințați ambalarea aparatelor scumpe și voluminoase specialiștilor noștri. Dacă este necesar, ei vă vor ajuta la conectarea și deconectarea echipamentului, eliminând și deșeurile rămase după transport. Și toate acestea în orice moment al zilei, fără sărbători și zile de odihnă.

Televizor, frigider, mașină de spălat, mașină de spălat vase – noi transportăm toate electrocasnicele! «HamaL.MD» vă va oferi profesioniști care vor ajuta, vor ambala rapid, încărca cu atenție și apoi vor instala orice echipament sofisticat la locul de destinație. Serviciul nostru oferă o garanție de 100% a siguranței bunurilor în timpul mutării sau livrării.

Transport electronice și electrocasnice

Transportul bunurilor conform regulilor

Respectăm regulile standard de transport:

  • Fixăm ușa frigiderului în poziția închisă;
  • Deconectăm tijele și cuplajele de la mașina de spălat, fixăm tamburul cu șuruburile de transport;
  • Învelim TV-urile cu plasmă și ecranele LCD cu peliculă cu bule de aer și le așezăm de-a lungul corpului automobilului, cu ecranul spre perete.

Transportăm:

  • Frigidere;
  • Plita de gaz;
  • Mașina de spălat;
  • Televizoare;
  • Computere.

În partea din spate a mașinii, echipamentul va fi fixat folosind curele speciale.

Transport de frigider

Transportul atent al frigiderului

Pentru a transporta frigiderul, trebuie doar să contactați «HamaL.MD». Nu numai că ușor coborâm și ridicăm la etaj, dar și-l fixăm în automobil, astfel încât, după transport, să nu mai existe o singură zgârietură pe frigider. Cu această abordare, este chiar posibil să transportăm frigiderul în poziție culcată. Cu noi veți rezolva această problemă rapid, comod și ieftin. Frigiderul după transport va rămâne în aceeași stare — hamalii noștri vor efectua mutarea calitativ.

Vom ambala sigur

Încredințați ambalarea aparatelor electronice și electrocasnice scumpe și voluminoase specialiștilor noștri. Fixăm elementele mobile, indiferent dacă este ușa frigiderului sau tamburul mașinii de spălat. Ambalăm cu atenție bunurile fragile cu un înveliș de peliculă cu bule de aer. Transportul aparatelor electrocasnice mari se va efectua fără deteriorări, vom păstra totul intact. Hamalii noștri experimentați vă ambalează bunurile, încărcă și transportă cu atenție.

Cât costă transport electronice și electrocasnice?

Transport electronice și electrocasnice în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.