Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Transport safeuri cu hamali în Chișinău

Transport safeuri, seifuri în Chișinău și toată Moldova cu hamali. Echipa noastră are o gamă largă de experiență în transportul tuturor tipurilor de safeuri, chiar și din cele mai dificile locații.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Servicii profesionale de transportare și mutare a safeurilor și a oricăror alte obiecte grele, la cele mai bune prețuri!

Transportul și mutarea safeurilor trebuie efectuate cu grijă, pentru a evita accidentele care pot apărea în timpul acestui proces. Sunt necesare echipamente și instrumente speciale pentru ca acestea să nu alunece din mâinile celor care le ridică.

În plus, în timpul procesului de transport și mutare a seifurilor, trebuie să se țină cont și de spațiul în care se face acest lucru, deoarece poate fi puțin loc pentru mișcare și acest lucru poate complica procesul de transport.

Echipa noastră specializată vă va scuti de aceste probleme și vă va asigura că obiectele grele vor fi transportate în condiții optime.

Cât costă transport safeuri?

Transport safeuri în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

Tip de transportPreț prin orașPreț în afara orașului
14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
de la 280 Lei/orăde la 9 Lei/km
20 m3
PÂNĂ LA 3 TONE
de la 300 Lei/orăde la 10 Lei/km
35/42 m3
PÂNĂ LA 5 TONE
de la 500 Lei/orăde la 14 Lei/km

* Comanda minimă este de 1 oră (2 ore pentru 5 tone) prin oraș sau 25 km în afara orașului.