Aveți nevoie de ajutor? Sună acum!

079-000-222

hamal.md@mail.ru

Servicii

Muncitorii nostri sunt specialisti universali.

 

man

Îndeplinim sarcina oriunde, oricând, indiferent de complexitatea lucrărilor

Schimbarea este evoluție. Mutarea într-un alt apartament sau birou poate deschide oportunități și noi perspective. Drumul va ajuta , să-l depășiti «HamaL.MD».Noi oferim nu doar transport calitativ și la timp a bunurilor dumnevostră, dar garantăm și protecția acestora precum și un nivel ridicat de organizare a întregului proces.

Contactele noastre

    HOT LINE

079-000-222

AVANTAJE

De ce să ne alegeți pe noi?

Solicitind transportul lucrurilor în «HamaL.MD», vei sti exact ca bunurile dumneavoastra sunt în mâini sigure Angajati cu o vastă experiență care transportă o gamă largă de subiecte – de la borcane de gem la mașini industriale. Folosind abordarea individuală și găsirea unei soluții bune chiar și pentru cele mai complexe sarcini în fiecare zi, pentru clienții săi ne da un zambet si o stare de spirit buna.

Noutați / Sfaturi și Reguli

Почитайте наши заметки. Они наверняка вам будут болезны

Diplome și clienți

HamaL.MD, compania care se ocupă profesional de transportarea,asamblarea și dezasamblarea mobilei, ridicarea materialelor de construcții, evacuarea deșeurilor, mutarea deplină a apartamentelor, birourilor, oficiilor atît în mun. Chișinău cît și în toata țara.

Vă așteptăm cu noi provocări. Cu siguranță v-om găsi soluția cea mai eficientă pentru a vă satisface dorințele.

HamaL.MD este alegerea corectă!

Vrei să devii o parte din echipa noastră?

Suntem gata de a oferi posibilitatea de a lucra în greu de lucru a companiei noastre, oamenii energetici care apreciaza camaraderie si esprit de corps.