Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Hârtie de ambalat pentru mutări Chișinău

Hârtia de ambalat (hârtie kraft) este utilizată pentru a proteja obiectele fragile. Cel mai des, se folosește pentru protecția vaselor puse într-o cutie de carton, ambalarea oglinzilor și a altor obiecte mici, în timpul unei mutări în Chișinău.

10 foi
70x80 cm
40 Lei
Aveți întrebări?

Vom selecta pentru dvs. materiale de ambalare care garantează siguranța lucrurilor și a mărfurilor în timpul transportării.

Hârtie de ambalat la comandă pentru mutări

Unul dintre cele mai importante momente ale mutării este siguranța și protecția obiectelor mici și a pieselor de mobilier. Un material special de ambalat și cel mai potrivit pentru aceste scopuri este hârtia kraft.

Hârtie de ambalat Chișinău

Hârtie de ambalat Chișinău

Cuvântul «kraft» în traducere din germană înseamnă puternic. Hârtia kraft este o hârtie «puternică», spre deosebire de hârtia obișnuită, «slabă», are o rezistență mai mare și este mai puțin predispusă la rupere. Dar, în același timp, este la fel de ușor ca și hârtia obișnuită, să o tăiați cu foarfeca sau cu un cuțit de papetărie.

Utilizarea hârtiei date nu se limitează doar la ambalare, este perfectă pentru activități creative, lucrări handmade, desen și altele. Prin urmare, poate fi totuși la îndemână după mutarea într-o casă sau un apartament nou.

Un alt plus al acestui material este prietenia cu mediul înconjurător. Spre deosebire de pelicula stretch, care necesită mult timp să se descompună în pământ, hârtia kraft poate fi reciclată și folosită din nou în beneficiul umanității.

Hârtia de ambalat vândută în role este considerată o opțiune mai bună pentru o mutare, deoarece se poate înfășura cu ea întregul mobilier sau aparatele de uz casnic și, prin urmare, să le protejeze de praf și murdărie. Puteți cumpăra hârtie kraft pentru mutarea dvs. în magazinul nostru online de ambalaje. Vindem hârtie kraft cu amănuntul pentru mutări, în Chișinău.