Lucrări de demolări

Демонтажные работы

Compania noastră efectuează lucrări de demolare în Chișinău și Moldova, am atras dea lungul timpului profesioniști calificați și cu experiență în acest proces. Folosind echipamente profesionale și soluții încercate și testate, vom demonta rapid orice acoperiș, pereți despărțitori, instalații sanitare și de prelucrare a metalelor ș.a.

Cooperarea cu compania noastră – este:

  • executarea ordinului exact la momentul convenit;
  • prețuri competitive adecvate;
  • dezmembrare de înaltă calitate;

Noi vă vom ajuta rapid și corect pentru a demola vechiul la noul!

De ce să vă încredințați echipei noastre de demolare?

Timp de mai mulți ani am lucrat și lucrăm în acest domeniu,  în mod constant ne aflăm în curs de dezvoltare, la fel adăugăm și înbunătățim instrumentele și utilajele necesare pentru a efectua serviciul calitativ și eficient. Suntem de încredere, prin fapte în Chișinău, ca persoane fizice (sub reamenajare sau reparații majore ale apartamentului) și organizarea (demolarea instalațiilor industriale și depozite) de dezmembrare. De asemenea, puteți avea și dumneavoastră încredere în noi! Și, există cel puțin cinci motive:

Lucrări de demolare in Chișinău

 

1. Tehnologii moderne

…de demolare cu ajutorul și prin intermediul cărora se efectuiază rapid și convenabil lucrările pe care le solicitați. De exemplu, în apartamente în timpul demolării de pereți noi folosim cel mai eficient mod – demolarea  „tăiere cu disc de diamant”. Acesta este cea mai silențioasă, cea mai rapidă și mai sigură metodă în care nivelul de praf din încăpere este redusă la minimum.

2. O gamă largă de lucrări

Specialiștii noștri efectuează toată gama de lucrari: de la tăierea pereților sub tapet și demontarea cadrelor de ușă / fereastră la demolarea din cărămidă / pereților și pereți despărțitori din beton. Locuitorii din Chișinău cunosc cum corect să economisească timpul  – în caz de necesitate de servicii de demolari se adrează direct la HamaL.MD.

3. Prețul favorabil al serviciului de demolare

Noi construim o companie, de aceea nu avem nevoie de personal necalificat. Compania noastra – este o companie  de specialiști în domeniu care oferă servicii de demolare la un preț bun. Verificati – prețul nostru și vă veți convinge că este cel mai mic față de concurenți!

4. Nivelul ridicat de pregătire a specialiștilor

Meșterii noștri nu au doar o experiență bogată, dar, de asemenea, un grad ridicat de formare – fiecare expert trece testarea individuală care permite profesional să se ocupe de toate instrumentele necesare pentru demolare – de la perie de sârmă și dalta pentru a lovi cu pumnul și piatră de moară.

5. Deșeurile

După ce toate lucrările de demolare se finisează nu trebuie sa căutați pe altcineva pentru a evacua deșeurile de construcții din Chișinău și Moldova. Noi facem, și asta! Nu contează cât de multe deșeuri doriți să evacuați – avem transportul necesar și personal calificat.

Dacă doriți ca demolarea instalației să fie realizată de către profesioniști –  încredințați-vă experților noștri.

24h