Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Lucrări de demolări

Efectuăm lucrări de demolări, în Chișinău, atrăgând în proces doar specialiști calificați și cu experiență. Realizăm evacuarea deșeurilor și ducerea gunoiului de construcții rămas după reparație, demontare sau demolare.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Doriți să faceți renovări sau reparație în casă, apartament sau oficiu și nu știți de unde să începeți? Compania «HamaL.MD» vă poate ajuta la demolări.

Avem o experiență vastă în lucrări de demolare. Muncitorii noștri folosesc utilaje speciale pentru acest proces. Efectuăm lucrări de demolare în Chișinău și în toată R. Moldova. Prin munca noastră, am atras de-a lungul timpului profesioniști calificați și cu experiență în domeniu.

Folosind echipamente profesionale și soluții încercate și testate, vom demonta rapid orice acoperiș, pereți, despărțitori, instalații sanitare, mașini de prelucrare a metalelor ș.a.

Totodată, transpotăm materialele și deșeuri în urma demolarilor. Ținem să menționăm că respectam normele de mediu. Compania «HamaL.MD» a implementat cele mai bune practici în domeniu, standardizate și recunoscute la nivel internațional. De asemenea, oferim consultanță și asistență de specialitate în domeniul acesta pentru alegerea soluției potrivite.

Lucrări de demolări

Lucrări de demolări în Chișinău

De-a lungul timpului am rezolvat diverse lucrări de demolare, adaptătându-ne la o gamă largă de provocări. Beneficiind de serviciile noastre profesionale și de experiența acumulată de-a lungul anilor, clienții noștrii au satisfacție garantată.

Cooperarea cu compania noastră – este:

  • executarea lucrărilor exact în termenii stabiliți;
  • prețuri competitive și adecvate;
  • dezmembrare și demolare de înaltă calitate.

În mod constant ne aflăm în curs de dezvoltare, la fel, adăugăm și înbunătățim instrumentele și utilajele necesare pentru a efectua serviciul calitativ și eficient. Suntem de încredere, prin lucrările de demolare efectuate în Chișinău, cât și prin organizarea lucrărilor de dezmembare (demolarea instalațiilor industriale și depozite).

Evacuare gunoi de construcție Chișinău

De ce să vă încredințați echipei noastre?

Există cel puțin cinci motive pentru care puteți avea încredere în noi:

1. Folosim tehnologii moderne

…de demolare cu ajutorul și prin intermediul cărora se efectuiază rapid și convenabil lucrările pe care le solicitați. De exemplu, în apartamente, în timpul demolării de pereți, noi folosim cel mai eficient mod – demolarea  „tăiere cu disc de diamant”. Acesta este cea mai silențioasă, cea mai rapidă și mai sigură metodă în care nivelul de praf din încăpere este redusă la minimum.

2. Efectuăm o gamă largă de lucrări

Specialiștii noștri efectuează toată gama de lucrari: de la tăierea pereților sub tapet și demontarea cadrelor de ușă sau fereastră la demolarea pereților din cărămidă și pereți despărțitori din beton. Locuitorii din Chișinău cunosc cum corect să economisească timpul  – în caz de necesitate a serviciilor de demolari, se adrează direct la «HamaL.MD».

3. Prețul favorabil al serviciului de demolare

Suntem o companie cu ani de experiență, de aceea nu avem nevoie de personal necalificat. Compania noastra – este o companie  de specialiști în domeniu care oferă servicii de demolare la un preț bun. Verificati prețul nostru și vă veți convinge că este cel mai mic față de concurenți!

4. Nivelul ridicat de pregătire a specialiștilor

Meșterii noștri nu au doar o experiență bogată, dar, de asemenea, un grad ridicat de formare – fiecare expert trece testarea individuală care permite profesional să folosească toate instrumentele necesare pentru demolare.

5. Evacuarea deșeurilor de construcție

După ce toate lucrările de demolare se finisează, nu trebuie sa căutați pe altcineva pentru a evacua deșeurile de construcții din Chișinău sau orice altă localitate din Moldova. Noi facem, și asta! Nu contează cât de multe deșeuri doriți să evacuați – avem transportul necesar și personal calificat.

Dacă doriți ca demolarea să fie realizată de către profesioniști –  încredințați-vă experților noștri.

Cât costă lucrări de demolări?

Lucrările de demolare în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)