Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Instrumente și accesorii pentru mutări Chișinău

Instrumentele și accesoriile pentru ambalare în timpul unei mutări în Chișinău reprezintă obiecte și echipamente utilizate pentru a proteja și a ambala în siguranță obiectele și bunurile în timpul procesului de mutare.

18 mm
Cuțit cu fixator
30 Lei
18 mm / 10 buc.
Set lame pentru cuțit
25 Lei
3 mm / Negru
Marker Daco
20 Lei
JOBI / Albastre
Mănuși de lucru Textil
30 Lei
JOBI / Oranj
Mănuși de lucru Bumbac
16 Lei
JOBI / Cauciucate
Mănuși de lucru Tricotaj
14 Lei
Set 2 persoane
Curele ridicare greutăți
1300 Lei
Aveți întrebări?

Vom selecta pentru dvs. materiale de ambalare care garantează siguranța lucrurilor și a mărfurilor în timpul transportării.

Instrumente și accesorii pentru ambalare la comandă

  • Markerele sunt utilizate pentru a eticheta cutiile și a indica conținutul lor. Aceasta facilitează identificarea și organizarea obiectelor în timpul procesului de mutare și de depozitare.
  • Mănușile sunt purtate pentru a proteja mâinile împotriva zgârieturilor, tăieturilor și murdăriei în timp ce manipulezi obiecte grele, asamblând sau demontând mobilier sau ambalând obiecte fragile.
  • Un cuțit cu fixator, sau cuțit retractabil cu lamă blocabilă, este un alt instrument util în timpul procesului de ambalare în timpul unei mutări. Acest tip de cuțit are o lamă ascuțită care poate fi extinsă și retrasă în siguranță, iar lama poate fi blocată în poziția dorită pentru a permite tăierea precisă și sigură a materialelor de ambalare.

Instrumente și accesorii pentru mutări Chișinău

Instrumente și accesorii indispensabile pentru ambalare. Acestea asigură un proces eficient și sigur de ambalare, protejând atât obiectele de transport cât și pe cei implicați în proces. Utilizarea acestora aduce beneficii semnificative în procesul de mutare și depozitare a bunurilor.