Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Hamali la depozit outsourcing

Hamali la depozit în Chișinău și în toată Moldova. Închiriere și outsourcing de hamali pentru depozit, retail, întreprinderi. Angajați hamali cu plată orară pentru a efectua sarcinile companiei dvs..

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Dacă dețineți sau gestionați un depozit, știți cât de important este ca procesele de încărcare și descărcare să fie permanent eficiente și fiabile. Serviciul de închiriere de hamali poate fi extrem de util atunci când există un deficit de forță de muncă în depozit.

Hamali în chirie — sunt echipe de băieți tineri și puternici care au fost instruiți și au experiență în încărcarea și descărcarea eficientă a mărfurilor. Aceștia pot îndeplini o varietate de sarcini, inclusiv încărcarea și descărcarea camioanelor, depozitarea mărfurilor și asigurarea etichetării corespunzătoare.

Există multe beneficii în utilizarea unui serviciu care oferă outsourcing de hamali. Unul dintre cele mai mari beneficii este că poate ajuta la îmbunătățirea eficienței și productivității depozitului dumneavoastră. Hamalii sunt pricepuți în munca lor și pot lucra rapid și eficient pentru a vă încărca și descărca mărfurile la timp. Acest lucru vă poate ajuta să respectați termenele limită și să vă mențineți afacerea să funcționeze fără probleme.

Un alt beneficiu al închirierii hamalilor este că vă poate economisi timp și bani. În loc să angajați și să instruiți de fiecare dată oameni noi pentru a vă gestiona sarcinile de încărcare și descărcare, puteți pur și simplu să închiriați hamali, în dependență de necesități. Acest lucru poate fi mai rentabil, deoarece nu va trebui să plătiți pentru beneficii sau cursuri de instruire pentru angajații permanenți.

Închiriere și outsourcing hamali la depozit

Pe lângă încărcarea și descărcarea mărfurilor, hamalii pot ajuta și la alte sarcini din depozit, cum ar fi curățarea și întreținerea. Acest lucru îi poate ajuta pe angajații dvs. permanenți să se concentreze pe sarcini mai importante, cum ar fi gestionarea stocurilor și procesarea comenzilor.

Angajând oameni cu experiență și de încredere pentru a vă gestiona sarcinile de încărcare și descărcare, puteți crește eficiența, economisi timp și bani și veți menține funcționalitatea companiei fără a avea perioade inactive sau întrețineri de livrări.

Cât costă hamali pentru business?

Hamali la depozit pentru persoane juridice în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)