Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Evacuare moloz în Chișinău

Evacuare moloz în Chișinău cu container. Acest serviciu vă permite să umpleți container-ul cu moloz de pe un șantier de construcție sau din reparații, ca apoi noi să-l evacuăm rapid și în siguranță.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Evacuare moloz cu container în Chișinău este un serviciu popular în rândul companiilor de construcții, precum și persoanelor care se ocupă de construcții sau reparații în casele lor.

Un container pentru îndepărtare moloz are o capacitate mare, ceea ce vă permite să reduceți numărul de călătorii și, prin urmare, să reduceți costurile de transport. Acest lucru este foarte convenabil pentru companiile de construcții și persoane cărora le pasă de timpul și banii lor.

Firma noastră asigură un serviciu de evacuare moloz cu container în Chișinău în orice moment convenabil clientului. Echipa de specialiști cu experiență realizează toate lucrările de îndepărtare de moloz, de la livrarea containerului și colectare la scoaterea acestuia la un teren specializat pentru stocarea deșeurilor din construcții.

Container pentru moloz Chișinău

Comandă container pentru moloz Chișinău

Garantăm calitatea înaltă a containerelor noastre și siguranța completă a procesului de evacuare moloz. Dacă aveți nevoie de evacuare de încredere și de înaltă calitate de moloz cu container în Chișinău, vă rugăm să ne contactați. Calitatea ridicată a serviciilor și abordarea individuală sunt garantate fiecărui client.

Cât costă evacuare moloz?

Evacuare moloz costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.