Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Depozit temporar pentru lucruri personale

Boxă și depozit temporar individual pentru păstrarea lucrurilor și mobilierului, pentru perioada de mutare, reparație sau alte situații de zi cu zi. O soluție flexibilă pentru afacere, de a stoca echipamente, utilaje, arhive și multe altele, în Chișinău.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Depozitul va ajunge la dvs.! Pentru siguranța bunurilor, este deajuns să comandați un automobil care va ajunge în scurt timp la destinație. Hamalii noștri vor ambala cu grijă lucrurile și le vor duce la un depozit cald. Vă vom oferi acces non-stop la boxă, astfel încât, dacă este necesar, să puteți aduce / lua lucrurile în orice moment.

Nu știți unde să păstrați lucrurile și mobilierul în timpul unei mutări sau renovări? V-ați săturat de dezordinea constantă de pe balcon? Sau poate vă faceți creierul unde să scoateți lucrurile din apartament? «HamaL.MD» oferă boxe de depozitare încălzite, confortabile, pentru depozitare temporară a lucrurilor. Închirierea unui depozit pentru lucruri este întotdeauna mai ieftin decât ocuparea spațiului într-o casă sau un apartament.

Pentru depozitarea lucrurilor personale, oferim depozite închise, calde, uscate și curate, de la 1 la 20 m². Siguranța bunurilor dvs. este garantată de o lăcată personală, serviciul de securitate non-stop și supraveghere video.

Depozit pentru lucruri personale de închiriat

Închiriere depozit temporar pentru lucruri personale

Oamenii sunt tot mai interesați de ofertele de închiriere a spațiilor de depozitare. Principalul motiv este necesitatea de a elibera loc în apartament. Cel mai des, este necesar să curățe locuința de mobilier și aparate de uz casnic în timp de mutare sau lucrărilor de reparații, pentru a proteja lucrurile valoroase de praf de construcție.

Depozitarea temporară a lucrurilor este folosită pentru a stoca obiecte care sunt necesare numai în anumite perioade ale anului. Acestea sunt numite «obiecte sezoniere». Anterior, erau depozitate în liniște pe balcon sau în garaj. Astăzi oamenii apreciază spațiul liber: lucrurile inutile sunt aruncate fără regret, iar obiectele sezoniere sunt trimise în depozite.

Depozit temporar pentru păstrare în Chișinău

Persoanele juridice închiriază depozite pentru păstrarea echipamentelor de birou, care, dintr-un anumit motiv, sunt utilizate foarte rar, dar compania are încă nevoie de ele, precum și mobilier, aparate de uz casnic și alte lucruri. Documentele de arhivă nu sunt aruncate. Ele pot fi utile într-o situație dată și, prin urmare, trebuie păstrate timp de câțiva ani. Pentru a nu aglomera biroul, acestea sunt duse într-un loc special închiriat.

Avem boxe de depozitare curate și calde, securitate fiabilă, un sistem de plată convenabil, o gamă largă de accesorii și utilaje pentru ambalare și transport de lucruri și prețuri accesibile!