Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Bandă adezivă pentru mutări Chișinău

Acest material de ambalare este absolut necesar pentru a organiza o mutare sigură. Vă propunem bandă adezivă, scotch de calitate, la bucată și la preț mic. Cu ajutorul acesteia, puteți lipi deschizăturile cutiilor sau să fixați pelicula stretch și cea cu bule de aer.

45 micrometri
180m x 4.8cm
50 Lei
43 micrometri
180m x 4.8cm
45 Lei
40 micrometri
180m x 4.5cm
40 Lei
43 micrometri
120m x 4.8cm
30 Lei
45 micrometri
100m x 7.2cm
35 Lei
Dispenser pentru bandă adezivă
400 Lei
Aveți întrebări?

Vom selecta pentru dvs. materiale de ambalare care garantează siguranța lucrurilor și a mărfurilor în timpul transportării.

Bandă adezivă (scotch) de ambalare pentru mutări

Bandă adezivă (lipicioasă) sau în comun — Scotch este folosită de mult timp, este folosită pretutindeni: acasă, la locul de muncă și în producție. Este un asistent indispensabil în orice uz casnic sau de birou.

Bandă adezivă Chișinău

Bandă adezivă Chișinău

Fără bandă adezivă, sau scotch, este dificil să se organizeze un transport sigur al lucrurilor la o mutare. Cu ajutorul acestuia, puteți trage mai compact pungile cu haine, să lipiți deschizăturile la cutiile de carton și să le întăriți, precum și să fixați pelicula cu bule de aer. Benzile adezive sunt rezistente la umiditate, astfel încât acestea pot fi folosite pentru a închide punctele vulnerabile ale ambalajului ca ulterior, lucrurile să nu să se murdărească.

Scotch-ul va fi necesar la mutare, la transportul de mobilier la domiciliu și la transportul bunurilor de birou. Folosind banda adezivă, se prind ușile dulapurilor, noptierelor, se fixează învelișul cu bule de aer, se lipesc cutiile, se împreunează obiecte mici.