Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Peliculă stretch pentru mutări Chișinău

Rulouri de peliculă stretch se folosesc foarte des pentru a asigura transportul bunurilor fragile sau prețioase, precum mobila, electrocasnice și alte lucruri. Acest material se caracterizează prin rezistență ridicată la umiditate, murdărie, colb și stresuri mecanice.

20 mkr
220m x 50cm
240 Lei
17 mkr
220m x 50cm
200 Lei
17 mkr
220m x 25 cm
100 Lei
17 mkr / NEAGRĂ
220m x 50cm
230 Lei
Dispenser pentru folie stretch 50cm
... Lei
Aveți întrebări?

Vom selecta pentru dvs. materiale de ambalare care garantează siguranța lucrurilor și a mărfurilor în timpul transportării.

Peliculă stretch la comandă pentru mutări

Pelicula stretch de ambalare este utilizată pentru siguranța lucrurilor atunci când se efectuează o mutare. Acest material este foarte durabil, rezistent la umiditate și stresuri mecanice. Cu aceasta, puteți împacheta imagini, mobilier, oglinzi, precum și poate fi utilizată pentru protecția și fixarea puternică a cutiilor cu obiecte în ele. Materialul este convenabil de utilizat, deoarece este ușor de fixat pe suprafețe, se poate întinde de 2,5 ori și se poate întoarce ușor în poziția inițială.

Peliculă stretch Chișinău

Peliculă stretch Chișinău

Caracteristica materialului

Principala caracteristică care distinge în mod favorabil pelicula stretch din ambalajul convențional din polietilenă este pretensionarea sa: proprietatea materialului de a se întinde cu 75-150% și tendința sa de a se întoarce la starea inițială. Pelicula de ambalare se fixează bine pe paleți și după înfășurarea obiectelor cu ea, acestea sunt strânse bine și protejate de vibrații și deteriorări mecanice în timpul transportului. Polietilena liniară de de joasă presiune respiră bine dar, în același timp, protejează lucrurile de praf și de umiditate. Această proprietate permite utilizarea ei pentru ambalarea produselor alimentare.

Toate produsele din polietilenă liniară au proprietatea de aderență selectivă. Straturile se întind ferm la ele, formând o cochilină solidă. În același timp, produsul nu se lipsește de obiect și nu lasă urme pe el. Proprietățile adezive ale întinderii permit ambalarea obiectelor fără utilizarea unor materiale suplimentare de ambalare.

Materialul din care se produce pelicula stretch este absolut transparent. Carcasa învelită în mai multe straturi vă permite să evaluați vizual starea obiectelor și să vedeți semnele Dvs. de marcaje pe ea.

Tipuri

După tipul de pelicule stretch, diferă între ele în dependență de caracteristici:

Grosimea pânzei;
Lățimea rolei;
Lungimea de înfășurare;
Factor de întindere;
Rezistența la întindere;
Pentru parametrii de mai sus, există o gradare a peliculelor stretch manuale și de mașină. Peliculele pentru ambalarea produselor alimentare sunt utilizate cu o grosime a pânzei de până la 12 microni. Ca o componentă a ambalajului de transport, se utilizează pelicule cu o grosime de 17 până la 20 de microni, o lățime de 450-500 microni și o lungime de înfășurare de 100 până la 1500 m. Principalii consumatori de pelicule nealimentare pentru înfășurarea manuală a mărfurilor sunt fabricile mici și depozitele mici. Pentru centrele mari de logistică, rulourile sunt utilizate pentru înfășurarea paleților cu mașini speciale. Ptrestretch-ul acestui tip de polietilenă este de până la 230%.

Pelicula stretch este unul dintre cele mai moderne materiale de ambalare, care are mai multe avantaje și este utilizat pe scară largă datorită proprietăților sale de „întindere” (până la 300%) și rezistenței la șocuri mecanice. În timpul mutării, pelicula stretch este utilizată pentru:

-protecția proprietății transportate de umiditate, praf și poluare;

– ambalarea echipamentelor de uz casnic și de birou, mobilier, sticlă, vase, suprafețe lustruite și oglinzi;

– fixarea mobilierului și a altor obiecte de interior, precum și siguranța și protecția acestora de orice fel de daune în timpul transportului.

Site-ul nostru conține cea mai versatilă peliculă stretch stretch de 500 mm (lățime), grosime de la 17 microni la 20 microni și cântărind de la 1,3 la 2,2 kg. În plus, sortimentul are peliculă stretch negră, care nu numai că servește ca un ambalaj excelent, ci ascunde și conținutul său de ochii curioși. Datorită caracteristicilor tehnice optime și calității materialului utilizat, folia stretch are următoarele proprietăți:

1. Durabilitatea crescută și rezistența la eforturile de a o rupe.

2. Rezistență la perforări, lovituri, forțări și alte daune mecanice.

3. Adezivitatea straturilor datorită cărora nu este necesară fixarea suplimentară. Straturile se potrivesc strâns unul cu altul, asigurând astfel etanșeitatea ambalajului.

4. Fixare durabilă datorită întinderii elastice reversibile a filmului în timpul procesului de ambalare.

Practicitatea și rentabilitatea utilizării peliculelor stretch în timpul mutării sunt dovedite de experiență, prin urmare sunați și comandați materiale de ambalaj moderne și de înaltă calitate pentru confortul dumneavoastră. 079-000-222