Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Evacuare deșeuri industriale în Chișinău

Evacuare deșeuri industriale în Chișinău cu hamali. Scoatem diverse tipuri de deșeuri industriale, cel mai des resturi de construcții, deșeuri metalice și alte materiale.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Efectuăm evacuarea deșeurilor folosind vehicule și containere specializate, precum și hamali profesioniști care garantează o îndepărtare rapidă și sigură a deșeurilor de pe teritoriul dumneavoastră.

Vă garantăm eliminarea eficientă și ecologică a deșeurilor industriale, precum și servicii excelente și o abordare individuală a fiecărui client. Apreciem timpul dumneavoastră și suntem gata să lucrăm conform programului dumneavoastră de lucru pentru a vă satisface toate nevoile și așteptările.

Evacuare deșeuri industriale Chișinău

Evacuare gunoi de la uzină sau fabrică cu container Chișinău

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere și profesionist pentru îndepărtarea deșeurilor industriale cu container în Chișinău, vă rugăm să ne contactați. Vă garantăm servicii de înaltă calitate și prețuri competitive care vă vor economisi timp și bani atunci când vă gestionați deșeurile industriale.

Cât costă evacuare deșeuri industriale?

Evacuare deșeuri industriale costă de la 900 Lei/rută în Chișinău. Vă vom oferi o mașină sau un container la momentul potrivit.

Tip de transportCondiții de utilizarePreț
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 1.5 TONE
30 min. încărcare gratis900 Lei/rută
Sprinter 14 m3
PÂNĂ LA 2 TONE
30 min. încărcare gratis1000 Lei/rută
Container 8 m3
PÂNĂ LA 10 TONE
24 ore staționare gratis1600 Lei/rută

* Evacuăm gunoi în raza or. Chișinău și suburbii. Prețurile pot varia în funcție de localitate.