Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Ridicare mobilă la etaj

Ridicare mobilă la etaj cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. O echipă de hamali profesioniști va muta rapid si atent toată mobila și o va instala la locul nou.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Ridicarea mobilierului la un etaj înalt poate fi o sarcină descurajantă, mai ales dacă nu aveți echipamentul sau forța de muncă necesară. Aici poate fi utilă angajarea de hamali profesioniști.

Există mai multe avantaje în utilizarea unui serviciu de mutare mobilă pentru această sarcină. În primul rând, hamalii profesioniști au experiența și cunoștințele necesare pentru a îndeplini munca în siguranță și eficient. Ei sunt instruiți să ridice și să mute obiecte grele și au acces la echipamente specializate, cum ar fi curele, pentru a face manipularea obiectelor mai ușoară. Aceasta înseamnă că riscul de deteriorare a mobilierului dumneavoastră este mult redus.

În plus, angajarea hamalilor vă poate economisi timp și energie. Ridicarea și transportul mobilierului greu în mai multe etaje al unei scări este o muncă solicitantă din punct de vedere fizic și poate fi deosebit de dificilă dacă nu sunteți obișnuit cu acest tip de activitate. Angajând persoane care duc și ridică obiecte grele, vă puteți concentra asupra altor sarcini în timp ce aceștia își asumă munca grea.

Comandă ridicare mobilă la etaj cu hamali

Vom pune la dispoziție o echipă de hamali profesioniști pentru a ridica mobilă pe orice etaj. Furnizați-le o listă detaliată a elementelor care trebuie mutate, precum și orice instrucțiuni sau cerințe specifice. Dacă aveți articole mari sau fragile, asigurați-vă că anunțați din timp, astfel încât angajații noștri să le poată manipula cu grijă suplimentară.

Angajarea echipei de hamali pentru a vă ridica și muta mobila la etaj poate fi o soluție inteligentă și lipsită de stres. Datorită experienței și echipamentului lor specializat, puteți fi sigur că bunurile dvs. vor fi manipulate cu grijă și ei le vor livra în siguranță la noua locație.

Cât costă de ridicat mobila la etaj?

Ridicarea mobilei la etaj în Chișinău costă de la 200 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)