Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Saci de vidat haine pentru mutări Chișinău

Saci de vidat haine sunt folosite pentru a stoca și a proteja hainele împotriva umidității, prafului, insectelor și altor elemente care le-ar putea deteriora în timpul mutării în Chișinău.

80x110 cm
100 Lei
70x100 cm
90 Lei
60x80 cm
80 Lei
50x60 cm
70 Lei
Aveți întrebări?

Vom selecta pentru dvs. materiale de ambalare care garantează siguranța lucrurilor și a mărfurilor în timpul transportării.

Saci de vidat haine la comandă pentru mutări

Acești saci sunt concepuți pentru a permite eliminarea aerului din interior, utilizând o metodă de vidare. Astfel, hainele sunt comprimate în interiorul sacului, economisind spațiu și păstrându-le într-o stare bună de conservare.

Saci vacuum pentru haine Chișinău

Beneficiile utilizării sacilor de vidat haine includ economisirea spațiului în dulap sau în valiză, protejarea hainelor împotriva umezelii și a moliilor, precum și organizarea mai eficientă a garderobei. În plus, acești saci pot fi utilizați și pentru a păstra hainele în siguranță în timpul mutărilor sau a călătoriilor, asigurându-se că acestea rămân curate și neșifonate.

Pentru a utiliza un sac vacuum pentru haine, de obicei se introduce haina sau articolele în sac, se închide ermetic fermoarul sau clipsul și se utilizează un aspirator sau o pompă specială pentru a extrage aerul din interiorul sacului. Astfel, hainele vor fi comprimate și sigilate într-un spațiu compact.