Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutare depozit

Mutare depozit cu hamali în Chișinău și în toată Moldova. Organizarea mutării depozitelor pentru firme, transportul mărfurilor, inventarului și utilajelor în altă locație.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Dacă sunteți în proces de planificare a unei mutări de depozit, echipa noastră de hamali cu experiență este aici pentru a vă ajuta. Înțelegem că mutarea unui depozit poate fi un proces complex și consumator de timp, motiv pentru care vă oferim o gamă largă de servicii de mutare pentru a se potrivi nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Ne angajăm să oferim un serviciu excelent pentru clienți și să ne asigurăm că mutarea depozitului dumneavoastră este cât se poate de lină și fără stres. Echipa noastră este instruită în manipularea corectă a unei game largi de echipamente și stocuri de marfă, inclusiv rafturi pentru paleți și echipamente industriale. Folosim doar materiale de ambalare de cea mai înaltă calitate pentru a garanta siguranța mărfurilor dumneavoastră în timpul mutării.

Vă vom încărca cu atenție echipamentele și inventarul pe camioanele noastre curate și bine întreținute și le vom livra la noul depozit. De îndată ce ajungem la noua locație, vă vom descărca bunurile și le vom plasa conform instrucțiunilor. Scopul nostru este să facem procesul de relocare cât mai ușor și eficient pentru dvs., astfel încât să vă porniți afacerea în noua locație cât mai curând posibil.

Mutări depozite cu hamali în Chișinău

Pe lângă serviciul nostru de relocare a depozitelor, oferim și o gamă largă de servicii de relocare comercială, inclusiv relocarea birourilor și mutare industrială. Indiferent de ce tip de afacere aveți, echipa noastră are abilitățile și experiența pentru a vă gestiona mutarea cu grijă.

Nu lăsați stresul de la mutarea unui depozit să vă împovărească. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre profesionale de mutare și pentru a obține o consultație gratuită. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta ca mutarea dumneavoastră să devină un succes.

Cât costă mutarea depozitului?

Mutarea depozitului în Chișinău costă de la 280 Lei/oră prin oraș sau de la 9 Lei/km în afara orașului. Vă vom oferi automobilul necesar cu hamali, la momentul potrivit.

ServiciuExemplu de utilizarePreț
TransportLucruri, mobilier,
electrocasnice
de la 280 Lei/oră
HamaliRidicare, coborâre,
asamblare
de la 200 Lei/oră
AmbalajeCutii, scotch,
pelicule, saci
de la 20 Lei/buc.

* Comanda minimă este de 1 oră.