Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Asamblarea și dezasamblarea mobilei

Pentru a demonta rapid mobilierul, înainte de mutare, sau pentru a-l monta la locul nou, contactați compania noastră și veți primi ajutor de la profesioniști. Avem experiență vastă în asamblarea și dezasamblarea mobilei, bucătăriei, mobilierului de oficiu, transport de moblă. Toate lucrările se realizează folosind instrumente speciale.

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Se recomandă să nu montați mobila de sine stătător, pentru că există toate șansele să o deteriorați sau să o montați incorect.

În timpul efectuării mutării, pentru o siguranță mai bună, mobila se transportă dezasamblată. Astfel, la sosirea la locul nou de reședință, mobilierul ar trebui să fie asamblat din nou. Proprietarii unei case, apartament sau oficiu au și așa suficiente griji în acest timp, care pur și simplu nu le permit să se angajeze în lucrări pe un termen lung. Prin urmare, într-o astfel de situație, una dintre cele mai bune opțiuni ar fi de a utiliza serviciile unei companii din domeniul respectiv.

Asamblarea și dezasamblarea mobilei în Chișinău

Compania «HAMAL.MD» are experiența necesară în serviciile de montare și asamblare de mobilă de orice fel. De-a lungul timpului am reușit să oferim clienților noștri doar cele mai bune rezultate. Am montat, reparat și asamblat mobilier în casele, oficiile, spațiile comerciale, restaurantele, hotelurile, depozitele clienților noștri creiîndu-le cele mai bune condiții. De asemenea, i-am ajutat să ia cele mai bune decizii. Specialiștii noștri au experiența necesară pentru a realiza în mod corect operațiunile de montare.

Managerii noștri vă vor consulta cu privire la toate întrebările care survin:

  • Asamblarea bucătăriei;
  • Asamblarea mobilei;
  • Asamblarea mobilei de birou (oficiu);
  • Asamblarea mobilei moale;
  • Livrarea mobilei.

Pentru mai multă informatie, sunați la numărul 079-000-222.

Asamblarea mobilei

Cost redus de asamblare a mobilierului

Ratele pentru acest serviciu nu sunt atât de mari și sunt corelate cu efortul depus. Dacă luați în considerație timpul liber de care dispuneți la momentul efectuării mutărilor, costul serviciilor devine chiar și mai ieftin. Specialistul, cu ajutorul căruia veți economisi timp și bani, va efectua desinestătător asamblarea mobilei și nu va necesita implicarea dumneavostră în proces.

La fel de importantă este plasarea rafturilor în interiorul dulapurilor. Uneori, la discreția clientului, acestea pot să fie așezate la o altă înălțime decît cea obișnuită, ca proprietarilor să le fie mai comod de a utiliza acel mobilier. Rețineți că, asamblarea unui dulap cu rafturi sau al unui dulap de bucătărie va costa, desigur, mai ieftin decât un dulap cu mozaicuri de vitralii sau un dormitor suită cu o oglindă mare.

Dezasamblarea mobilei

Servicii pentru mutarea, asamblarea și dezasamblarea mobilei in Chișinău

Compania noastră oferă clienților săi cea mai bună alegere de plată pentru serviciile furnizate, care le vor permite să obțină economii impresionante. Prima opțiune presupune o plată fixă, a doua opțiune poate fi utilă pentru comenzi pe termen scurt, în cazul în care aveți nevoie pentru a asambla un singur obiect (cel mai probabil cu achiziționarea de mobilier nou și transportarea acestuia).

Meșterul în acest caz, se poate ocupa de obiect în decurs de o oră sau două, astfel încât clienții să plătească o rată fixă. Pentru ei, compania noastra prevede o taxă pe oră, care variază de la 80 lei/oră (în funcție de complexitatea sarcinii). Am dori să constatăm, că comanda minimă este de 4 ore de master. Astfel, clienții noștri au dreptul de a alege opțiunea de plată convenabilă, anterior apelând la un manager al companiei noastre pentru a concretiza cât timp se vor efectua lucrările și costul acestora.

Puteți să solicitați un apel, aici în chat pe site, sau să ne contactați la numărul de telefon 079-000-222 și managerii noștri vă vor consulta gratuit cu privire la toate întrebările.

Cât costă asamblarea și dezasamblarea mobilei?

Asamblarea și dezasamblarea mobilei în Chișinău costă de la 220 lei/oră, în toate sectoarele orașului: Buiucani, Botanica, Ciocana, Rîșcani, Centru și Telecentru.

ServiciuExemple de utilizarePreț
Ridicare - CoborâreMarfă, Mobilă,
Tehnică de birou
200 Lei/oră
Mutare / AsamblareMobilă de oficiu,
Tehnică de birou
220 Lei/oră
Lucru cu centuriSafeuri, ATM,
Terminale, Utilaje
250 Lei/oră
Ridicare - Coborâre
Mater. de constr.
Saci, Teracotă,
Parchet laminat
de la 7 Lei (unit./et.)