Asamblarea mobilei

Asamblarea și dezasamblarea mobilei

În timpul efectuării mutării, pentru o siguranță mai bună, este recomandat de a transporta mobila neasamblată. Astfel, la sosirea la noul loc de reședință mobilierul ar trebui să fie colectat în ordine inversă. Proprietarii unei case, apartament sau birou au și așa suficiente griji în acest timp, care pur și simplu nu le permit să se angajeze în lucrări pe un termen lung. Prin urmare, într-o astfel de situație, una dintre cele mai bune opțiuni ar fi de a utiliza serviciile unui colector profesionist de mobilier.

SERVICIILE NOASTRE DE ASAMBLARE A MOBILIERULUI ÎN CHIȘINĂU

Managerii noștri vă vor consulta cu privire la toate întrebările care survin.

  • Asamblarea bucătăriei
  • Asamblarea mobilei
  • Asamblarea mobilei de birou
  • Asamblarea mobilei moale
  • Livrarea mobilei

Pentru mai multa informatie, sunați la numărul 079-000-222.

Cost redus de asamblare mobilierului

Ratele pentru acest serviciu nu sunt atât de mari și sunt corelate cu efortul depus. Și, dacă luați în considerație timpul liber de care dispuneți la momentul efectuării mutărilor, costul serviciilor devine chiar și mai ieftin. Specialistul, cu ajutorul căruia veți economisi timp și bani, va efectua desinestătător asamblarea mobilei și nu va necesita implicarea dumneavostră în proces.

La fel de important este situarea rafturilor din interiorul dulapurilor. Uneori, la reasamblarea repetată pot să fie așezate la o altă înălțime decît cea obișnuită, ca proprietarilor să le fie mai comod de a utiliza acel mobilier. Rețineți că, construirea unui tabel de raft sau de bucătărie va costa, desigur, mai ieftin decât un dulap cu mozaicuri de vitralii și un dormitor suită cu o oglindă mare.

Alegeți un  asamblator de încredere , citiți comentarii muncii sale pe site-ul nostru, sau discutați cu managerul companiei unde lucrează.

Servicii de plată pentru asamblarea mobilei in Chișinău

Compania oferă clienților săi cea mai bună alegere de plată pentru serviciile furnizate, care le vor permite să obțină economii impresionante.

Prima opțiune presupune o plată fixă, a doua opțiune poate fi utilă pentru comenzi pe termen scurt, în cazul în care aveți nevoie pentru a asambla un singur obiect (cel mai probabil cu achiziționarea de mobilier nou).

Meșterul în acest caz, se poate ocupa de obiect în decurs de o oră sau două, astfel încât clienții să plătească o rată fixă. Pentru ei, compania noastra prevede o taxă pe oră, care variază de la 80 lei / oră (în funcție de complexitatea sarcinii). Am dori să constatăm, că comanda minimă este de 4 ore de master. Astfel, clienții noștri au dreptul de a alege opțiunea de plată convenabilă, anterior apelând la un manager al companiei noastre pentru a concretiza cât timp se vor efectua lucrările și costul acestora.

Puteți să solicitați întotdeauna un apel sau să ne contactați prin numărul de telefon +373 79 000 222 și managerii noștri vă vor sfătui cu privire la toate întrebările.

24h