Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Peliculă cu bule de aer pentru mutări Chișinău

Peliculă cu bule de aer – material de ambalare foarte popular, datorită proprietăților sale excelente de amortizare. Cel mai des este utilizată pentru a separa obiectele fragile puse în cutie.

90 mkr
10x1.2 m
250 Lei
90 mkr
50x1.2 m
1 250 Lei
Aveți întrebări?

Vom selecta pentru dvs. materiale de ambalare care garantează siguranța lucrurilor și a mărfurilor în timpul transportării.

Peliculă cu bule de aer la comandă pentru mutări

Pelicula cu bule de aer poate fi folosită pentru a proteja oglinzile, vasele, lucrurile cu valoare istorică și aparatele de uz casnic. Se utilizează pentru a separa obiecte mici fragile una de cealaltă, care se află într-o singură cutie. Datorită acestei pelicule, lucrurile rămân în siguranță chiar și atunci când se transportă pe drumuri neuniforme.

Peliculă cu bule de aer Chișinău

Peliculă cu bule de aer Chișinău

Este utilizată ca material de ambalaj la transportul obiectelor fragile (aparate de uz casnic, suveniruri, sticlă și ceramică). De asemenea, pe timp de vremea rece pelicula este utilizată ca izolație termică. Ea protejează împotriva supraîncălzirii și suprarăcirii. Este capabilă să protejeze proprietatea ambalată în acesta, de praf și murdărie în timpul transportului și depozitare de lungă durată în depozite.

Caracteristici unice ale peliculei cu bule de aer

Datorită structurii sale are o serie de caracteristici:

1. Tărie

Are o densitate mecanică ridicată. Nu credeți? Încercați să o rupeți. Puteți chiar să o loviți de mai multe ori cu un obiect greu: chiar dacă bulele izbucnesc, pelicula își va păstra calitățile.

2. Aspect ecologic

Pelicula este fabricată din polietilenă de calitate alimentară, care este absolut inofensivă pentru sănătatea umană. Pelicula nu colorează obiectele ambalate, nu miroase. Prin urmare, este posibilă ambalarea chiar și a produselor alimentare.

3. Izolarea termică

Pelicula cu bule de aer se distinge prin proprietățile termoizolante. Nu permite supraîncălzirea sau suprarăcirea obiectelor, menține temperatura optimă pentru acestea. Una dintre cele mai bune materiale de izolare termică este aerul, și tocmai cu acesta este umplută fiecare bulă.

4. Amortizarea

Are o densitate mare de material și rezistență la sarcini mari. Amortizează ușor loviturile și nu permite vibrărea obiectelor și, datorită elasticității sale, se adaptează sub orice formă de obiect ambalat fără probleme.

5. Umiditate

Protejează obiectele de acțiunea aburului sau a apei, nu se înmoaie ca cartonul, nu se udă ca hârtia de împachetat. Bulele de aer – izolatorul termic perfect.

Cum se înfășoară corect

Atunci când împachetați bunuri cu o peliculă cu bule de aer, vă sfătuim să respectați următoarele reguli:

  • Atunci când obiectele se ambalează cu două straturi de peliculă cu bule de aer , partea cu bule trebuie să fie amplasată în spre obiect.
  • Pentru o protecție mai puternică, înfășurați pelicula în mai multe straturi.
  • Utilizarea unei pelicule cu bule de aer este mai eficientă atunci când este combinată cu alte materiale de ambalare, cum ar fi cutiile de carton.
    Cea mai importantă caracteristică a acestui material este structura sa. Bulele, în care există aer, sunt sudate la stratul principal al peliculei (substrat). În plus, înălțimea bulelor și diametrul acestora pot varia în funcție de scopul pe care îl veți folosi. Fiecare bulă este ambplasată independent: ele nu se unesc una cu cealaltă. Și acesta este principalul avantaj al materialului – puteți tăia pelicula în orice loc și nu vă temeți că își va pierde proprietățile.

Dacă aveți nevoie de peliculă cu bule de aer, vă rugăm să contactați compania noastră. 079-000-222