Правильная упаковка вещей для переезда

Cum de ambalat corect lucrurile pentru mutare

Mutarea – este un lucru foarte dificil, pregătirea corectă la care  este o mare artă. Cel mai adesea persoanele nu oferă atenție corespunzătoare unei relocări, iar uneori nu se respectă măsurile de precauție. Anume în așa cazuri ceva este neapărat rupt, deteriorat sau pierdut în timpul acestui eveniment. Pentru ca mutarea să nu se transforme într-un calcul ulterior al pierderilor, este necesar să se cunoască cum să se împacheteze corect lucrurile. Iată câteva dintre sfaturi utile care vor minimiza daunele în procesul mutării. Întregul proces de ambalare a lucrurilor poate fi împărțit în mai multe etape.

Etapa pregătitoare

Este necesar din timp să se decidă care materiale de ambalare for fi utilizate în timpul evenimentului descris mai sus. Lista acestora nu este într-atât de mare, însă totul ce este inclus în această listă trebuie să fie neapărat cumpărat.

  • cutii de carton de diverse dimensiuni;
  • ziare vechi și hârtie specială;
  • peliculă cu bule de aer și diverse tipuri de benzi adezive;
  • o varietate de cârpe moi;
  • pachete pentru gunoi de diverse volume și culori;

Ambalaj pentru mutare

În plus, asigurați-vă că achiziționați câțiva markeri. Acest lucru va permite să marcați cutiile și va reduce în mod semnificativ timpul petrecut la despachetarea lucrurilor. Este necesar să ne amintim că siguranța lucrurilor depinde adesea de calitatea și cantitatea materialelor de ambalare. Cutiile de carton foarte mari nu ar trebui să fie folosite. Faptul este că devin prea grele după ce acestea devin umplute cu lucruri. O cutie de carton mare, plină cu diverse lucruri, este o provocare serioasă chiar și pentru un om puternic fizic.

Câteva sfaturi suplimentare simple

Nu ar trebui să se înceapă împachetarea lucrurilor de la obiectele fragile și ustensile. În primul rând trebuie să se  împacheteze lucrurile durabile: cărțile, lenjeria de pat (lenjerie de pat și obișnuită) și îmbrăcămintea. Apoi se ambalează vesela și alte obiecte fragile. În ultimul rând se ambalează mobilierul și toate aparatele de uz casnic.

Toate acele lucruri care au o valoare deosebită pentru o persoană: bijuterii, numerar și documente importante ar trebui să fie ambalate separat de orice altă proprietate și, bineînțeles, ținute strict cu tine. Această cerință se aplică la fel și celor mai esențiale medicamente.

Greutatea unei cutii nu trebuie să depășească 30 de kilograme, dar cel mai des, nu este posibil să se cântărească și să se verifice greutatea acesteia. În acest caz, pentru a determina greutatea și transportabilitatea cutiei, se aplică regula „degetul mare”: dacă cutia nu poate fi mișcată din loc cu degetul mare, ar trebui să fie oarecum mai ușoară și unele dintre lucrurile puse în ea ar trebui eliminate.

24h