Evacuarea deșeurilor

Evacuarea deșeurilor

Având în vedere zona de dezvoltare rapidă a construcției moderne din Chișinău a crescut cererea de servicii conexe, printre care – îndepărtarea resturilor din apartament sau de la instalații. În acest caz, deșeurile rămase după reparație sau lucrările de finisare, nu ar trebui să fie eliminate numai din incinta, dar, de asemenea, trimise la locul legal pentru eliminare a deșeurilor de construcții. Din acest motiv, dacă este necesar, eliminarea unei cantități mari de resturi de apartamente, este mai bine să apelați la profesioniști pentru a obține rezultate de nivel înalt și pentru a economisi timp și efort.

Servicii de evacuare a deșeurilor de construcții în Chișinău și suburbii

Scopul muncii noastre – soluție rapidă, de calitate, la cel mai mic preț, astfel încât, în fiecare caz în parte, vom dezvolta un plan de acțiune.

Un tip popular de serviciu este camion evacuare deșeuri – o opțiune economică și practică pentru volume mari, mijlocii si mici de deșeuri. Prețurile încep de la 300 de lei, În funcție de zona de încărcare.

Dacă doriți ca să evacuați o cantitate mare de deșeuri de construcții din Chisinau, puteți comanda un recipient sub el (buncher). Avem o capacitate container de 8 m3 la 40 m3. Preț de la 800 de lei pentru 8 metri cubi.

Noi vă eliberam pe deplin de grijile de a efectua îndepărtarea resturilor de la un apartament cu încărcarea/descărcarea lor. Șoferul va asigura transportul, iar experții în etapa finală vor desfășura reciclare, în conformitate cu toate regulile.

Astfel, nu numai că veți obține o cameră curată după reparații, dar, de asemenea, vă veți salva de potențiale probleme care amenință că deșeuri necorespunzătoare de construcție sunt evacuate în mod ilegal.

Puteți comanda serviciile de eliminare a deșeurilor de construcție apelând la numărul nostru de telefon 079-000-222.

Ajutorul profesioniștilor cu experiență

Componiea «Hamal.md» ofera servicii de evacuare a resturilor din Chișinău și suburbiile lui. În ciuda nivelului ridicat de concurență, vom continua să lucrăm cu succes, datorită încrederii clienților, precum și următoarele avantaje:

  • Executie de calitate a muncii – în timp util și mai puțin costisitoare de evacuare.
  • Respectarea strictă a normelor și reglementărilor care reglementează colectarea, îndepărtarea și eliminarea sau reciclarea deșeurilor din construcții.
  • Experți de nivel înalt de muncă, care știu cum să efectueze o muncă de calitate, în conformitate cu toate cerințele într-un timp scurt.
  • Utilizarea tehnologiei moderne și vehicule speciale concepute în timpul lucrului.
  • Prețuri rezonabile, precum și capacitatea de a specifica costul serviciilor în mod individual cu fiecare client, ținând seama de situația specială în instalație, precum și pentru a reduce prețul sau de a oferi o reducere pentru volume mari.
  • Ținem cont de dorințele clientului și recomandările în cursul muncii.
24h