Menu
MDLucrăm în toată Moldova
ClockLu - Sâ: 8:00 - 20:00, Du: 9:00 - 20:00

Mutarea în locuința nouă după Feng shui

Aveți întrebări?

Vă vom informa în detaliu despre timpul de transportare, condițiile contractului și prețuri. Dacă este necesar, vom pregăti o ofertă individuală!

Pentru a vă simți „ca acasă” de la primele minute de intrare într-un apartament nou, vă va ajuta feng shui. Utilizați secretele simple ale acestei științe vechi chineze și aduceți noroc casei dvs.! O condiție importantă – lăsați vechiul apartament curat, acordați ceva timp, scoateți gunoiul, curățați podelele, reparați toate robinetele. La urma urmei, cei care s-au stabilit acolo după dvs., vă vor aminti cu siguranță cu un cuvânt cald, iar energia recunoștinței vă va găsi cu siguranță. Acesta este primul secret al feng shui!

În timpul pregătirii pentru mutare

Din punctul de vedere al științei chineze este necesar nu numai să intrați în mod corect, ci și să respectați anumite reguli în timpul pregătirii mutării. Deci, ambalați cu atenție și dragoste. În această etapă, asigurați-vă că vă debarasați de elementele nedorite. Acest lucru se referă în primul rând la lucrurile rupte și nereparabile, mâncăruri la care expiră termenul de valabilitate, haine vechi, ziare și reviste de anul trecut. Fără să regretați, lăsați aceste lucruri să lase noi schimbări în viața voastră!

În ziua mutării, măturați podelele în apartamentul vechi și când lucrurile sunt deja scoase – mai stați puțin. Amintiți-vă toate lucrurile bune pe care le-ați avut aici, puteți pipăi cu mâna pereții. Unii maeștri feng shui vă sfătuiesc chiar să scrieți o mică listă de amintiri pozitive pe care le veți lua cu dvs.

La ușă, spune liniștit cuvintele de recunoștință și părăsiți apartamentul vechi. Acest moment de rămas bun este foarte important, astfel încât mai târziu nu va fi nici o tristețe și regret despre mutare.

Cand să vă mutați

Mutarea într-o nouă casă pe Feng Shui este mai bine să o planificați pentru perioada lunii în creștere, pentru orele de dimineață (de la 9 la 11 dimineața). În acest moment, trebuie să aduceți în noul apartament câteva lucruri mari sau mobilier, și orice altceva poate fi adus mai târziu. Acesta este momentul unui derapaj pe scară largă care va fi considerat momentul în care vă deplasați.

În ziua mutării

Este important să știm că membrii familiei ar trebui să fie primii care intră în noul apartament. Nu hamalii cu lucruri, ci anume membrii familiei! Chiar dacă doar pentru câteva minute și apoi puteți ieși. Acesta este un mic ritual de explorare a unei case noi și este de dorit ca fiecare dintre membrii familiei să aducă un mic obiect în apartament. Împreună cu proprietarii, o pisică sau un câine pot intra în casă.

Când sunt aduse lucrurile și hamalii părăsesc casa, faceți un alt ritual de iluminare mic. Doar timp de 3-5 minute, deschideți ferestrele peste tot, aprindeți luminile, aprindeți apa în baie și în bucătărie. Acest lucru va ajuta la curățarea resturilor de energie „străină”.

Iată câteva tehnici simple pentru noroc, care se folosesc atunci când se mută într-o casă nouă conform Feng Shui:

  • Faceți o curățare umedă în toate încăperile. Pentru spălarea pardoselilor, folosiți apă cu sare adăugată (3-5 linguri de litru per găleată de apă). De asemenea, se curăță negativitatea foarte bine. După aceasta, apartamentul este bine fumizat cu tămâie. Folosiți arome de curățare a ienupărului, tămâie, lemn de santal.
  • Pregătiți o masă mică cu dulciuri. Feng Shui maeștrii sfătuie să se bea ceai cu un tort în ziua de mutare, făcând acest eveniment vesel și dulce.
  • Mental sau cu voce tare, adresați-vă unei noi locuințe cu cuvinte de mulțumire și o cerere pentru o viață pașnică și prosperitate.

Și, bineînțeles, înainte de culcare, nu uitați să aerisiți camera! În bucătăria casei noi, așeazați mătura pe care ați luat-o de la apartamentul vechi. Acesta este un alt semn de noroc pe care trebuie să-l puneți cu mânerul în jos.