evacuare-gunoiul-chisinau

Cum și unde de evaucuat deșeurile, gunoiul?

Unde de dus gunoiul în Chișinău? Unde de evacuat deșeuri? Cu această problemă se confruntă oricine care a decis cel puțin o dată să înceapă o reparație semnificativă. La urma urmei, trebuie să aruncați ramele vechi de ferestre, tapeții zdrențuiți, ambalajele de la ciment și alte materiale de construcție. Ce să facem cu toate acestea și unde să eliminăm deșeurile din construcții respectând legea? Se cunoaște că locuitorii care aruncă deșeurile în locuri neautorizate riscă amendă de valoare enormă. Mai ales în mediul urban.

Metode de rezolvare ale problemei evacuării deșeurilor, unde de dus gunoiul

În cazul în care s-a început o reparație majoră, atunci este logic să se încheie un acord cu întreprinderea administrativă respectivă și să se plătească ca pentru un serviciu aparte al acesteia. De obicei, contractul se încheie la inițiativa administrației blocului locativ. Dar această metodă este potrivită, de exemplu, în cazul clădirii noi, atunci când mulți locatari se confruntă cu aceeași problemă. Aceste servicii sunt mai profitabile când volumele de gunoi sunt mari.

Și dacă evacuarea deșeurilor „îngrijorează” doar un singur apartament? Sau o singură casă? Unde și cum să scoateți singur deșeurile legal? Puteți rezolva această problemă prin încheierea directă a unui acord cu o organizație specializată. Ea va oferi atât persoane, cât și transport. Ea va decide unde să transporte gunoiul. Proprietarul doar va plăti costul serviciului. Puteți afla detalii aici.

Posibil ca deșeurile să reprezinte materiale de construcție care au rămas în exces în urma reparației. Atunci see poate de rezolvat problema și mai interesant. Încercați să publicați un anunț, în care să indicați faptul că veți da pentru nimic sau pentru o sumă simbolică aceste materiale.

Pentru a economisi timpul și pentru a scăpa de riscuri, apelați la ajutorul nostru la numărul 079-000-222. Noi oferim servicii de evacuare gunoi. Ne vom preocupa de încărcare și transport al deșeurilor la locurile autorizate.

24h